Ποταμιά... συναισθημάτων και αναβολή της εκδήλωσης

Τετ, 05/08/2020 - 22:20

Μια αναβολή μα πόσο... συναίσθημα.

Διαβάστε και θα καταλάβουμε όλοι τα συναισθήματα των διοργανωτών της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης, που ετοιμάζονταν πυρετωδώς στην παλαιά Ποταμιά.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να πεις τα σωστά λόγια όταν είσαι λυπημένος, οπότε...

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωσή μας "Εκεί που οι μύθοι του παρελθόντος γίνονται ιστορίες του σημερα - Η ιστορία της Παλιάς Ποταμιάς" αναβάλλεται.

Λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας Covid-19 και σε συνεννόηση με τον Δήμο Χίου με βάση το πρόσφατο ΦΕΚ 3165Β/31-7-2020 του Υπουργείου Υγείας είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε την εκδήλωση μας (αν όλα είναι καλά) για το 2021.

Με ευθύνη απέναντι στους συνανθρώπους μας και στην δημόσια υγεία, καλούμαστε να προστατέψουμε πρώτα εμάς και τους οικείους μας και όλους εσάς που θα μας στηρίζατε με την παρουσίας σας. Και πραγματικά είσασταν πάρα πολλοί.

Αυτό που ζήσαμε τον τελευταίο καιρό και η προετοιμασία που κάναμε σε τόσο λίγο διάστημα από την στιγμή της απόφασης δεν περιγράφεται με λίγες λέξεις. Δουλέψαμε πάρα πολύ γρήγορα και σκληρά, ΟΛΟΙ χωρίς καμία διάκριση ατόμων και θέσης.

Θέλαμε να ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που άλλη δεν θα έχετε ξαναδεί στο νησί και θα την ζούσατε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ....ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ....ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...

 

Σχετικά Άρθρα