Το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 27/06/2018 - 10:33

Ανοίγει τις πύλες του το θερινό σινεμά του Δήμου Χίου, στον δημοτικό κήπο προκείμενου να προσφέρει καλοκαιρινές βραδιές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας σε όσους πληρώσουν το αυξημένο κατά 1 ευρώ, σε σχέση με πέρσι, εισιτήριο που τιμάται στα 6 ευρώ.

«Έχουμε ξεκινήσει με την cineμάθεια την λειτουργία του θερινού σινεμά» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Γεώργιος Κερμπάτσος, συμπληρώνοντας ότι έχει γίνει μια πολλή προσεκτική επιλογή ταινιών που θα καλύψει κάθε γούστο.

Στο βαθύ γαλάζιο, Ο θάνατος του Στάλιν, Δέκα ύποπτοι για φόνο, Loving Pamplo, Jurassic World: το Βασίλειο έπεσε είναι μερικές από τις ταινίες που θα απολαύσουν οι φίλοι του κινηματογράφου στο Cine Κήπος, φέτος το καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα προβολών θα ξεκινήσει με το φεστιβάλ μαθητικών ταινιών Σινεμάθεια, στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου με αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα παρουσιάζετι σε μορφή Pdf

Συνημμένα αρχεία:

xekina_ti_leitoyrgia_toy_to_therino_sinema

Σχετικά Άρθρα