Σεμινάριο κατασκευής σαπουνιού

ΑΠΌ ΤΟ «ΑΡΤΙΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΧΙΟΥ
Τρί, 07/03/2017 - 16:42

Μετά την μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του σεμιναρίου της τεχνικής του υγρού γυαλιού που διοργάνωσε το «ΑΡΤΙΟΝ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριτέκνων Χίου, το οποίο και θα επαναληφθεί σύντομα, ένα άλλο εργαστήριο-σεμινάριο ξεκινάει.

 

  Σ’ αυτό η έμπειρη εκπαιδεύτρια Ειρήνη Αποστολίδου θα μας μάθει να παρασκευάζουμε υπέροχα φυσικά σαπούνια με τα χεράκια μας! Θα αφεθούμε μαζί της στα γλυκά αρώματα και χρώματα και θα «παίξουμε» με υλικά από την φύση, δημιουργώντας χειροποίητα σαπουνάκια, που θα μας χαρίσουν υγεία, ευεξία, θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα μας και θα την κάνουν βελούδινη και μεταξένια.

  Για την παρασκευή τους θα χρησιμοποιηθεί διάφανη βάση γλυκερίνης, η οποία θα αναμειχθεί με φυτικά διακοσμητικά συστατικά (αποξηραμένα άνθη, φρούτα, φύλλα κ.α.), καθώς και άσπρη βάση με βούτυρο καριτέ (λάδι καρύδας).

 

  Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες στο τέλος του εργαστηρίου-σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τις δημιουργίες τους.

 

  Το σεμινάριο διάρκειας περίπου δύο ωρών, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Τριτέκνων Χίου «Παναγία η Νεαμονήτισσα» (οδός Ευρετής 4α-κατοικίες Ευρετής) το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 5:30 το απόγευμα.

 

  Τα σαπουνάκια, εκτός της χρησιμότητάς τους σε μας, μπορούν να γίνουν υπέροχα δώρα και για τους φίλους μας!

 

  Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ.Δώρα Φύκια στο: 6948758147 και στην κ.Ειρήνη Αποστολίδου στο: 6976271015.

 

Σχετικά Άρθρα