"Στάχτη στα μάτια" από τον ΦΟΒ

Πέμ, 10/08/2023 - 09:04

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις που δέχθηκε από συλλόγους χωρίων της Χίου παρουσίασε με τη χορωδία του «Χιόνη» (μαέστρος η μουσικός Σόφη Κώττη) και τη θεατρική του ομάδα Φήνος Φ.Ο.Β (σκηνοθέτης η Σταυρούλα Βασιλάκη)  τη μουσικοθεατρική του παράσταση «Λες και ήταν χθες» στον Εγρηγόρο στις 2 Αυγούστου ανοίγοντας τα Εγρηγόρια 2023 και στις 8 Αυγούστου στην πλατεία στο Βουνό με τη  θεατρική του ομάδα «Αυλαία" σε σκηνοθεσία της Νίτσας Κλούβα, τη θεατρική κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα Ευγένιου Λαμπίς "Στάχτη στα μάτια".

Η κωμωδία «Στάχτη στα μάτια» παρουσιάζεται: Σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού στα Νένητα στις 9.00 μ.μ. και αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου στην πλατεία του Βικίου στις 9.00.μ.μ.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου: "Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν συγκινητική όπως και η φιλοξενία. Το Δ.Σ.  του Φ.Ο.Β. αισθάνεται ικανοποίηση για την πολιτιστική αυτή προσφορά στους κατοίκους της Χίου και ευχαριστεί τα μέλη και τους συντελεστές των ομάδων των πετυχημένων παραστάσεων, σκηνοθέτες, μουσικούς, φροντιστές και τεχνικούς που τις στήριξαν."

 

Σχετικά Άρθρα