Χίος, Σάββατο 8 Αυγούστου

Θεατρική παράσταση στην Λαγκάδα

Παρ, 31/07/2020 - 19:38

Χρήμα και ζωή, χρήμα και θάνατος, χρήμα και έλεγχος και επιβολή και αυτοπραγμάτωση, χρήμα και τάξη, χρήμα με τη σέσουλα και χρήμα σε δόσεις, κι όπως και να το δει κανείς το χρήμα στο λαιμό μας. Μόνο μη γίνουμε κατσίκες και κάτσουμε στ' αυγό μας.

Μια επίκαιρη και ενδιαφέρουσα παράσταση του θεατρικού εργαστηρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκάδας "Η Κυδιάντα", έξι μονόπρακτα, σε σκηνοθεσία Αυγουστίνας Λυκουρίνα και με την αμέριστη συμπαράσταση της Μαρκέλλας Γεωργαλά, που θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9 Αυγούστου, στο γηπεδάκι της Αγίας Ειρήνης στη Λαγκάδα.

Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

Δελτία προτεραιότητας δίνονται από τις κυρίες και τους κυρίους του Δ.Σ. ή κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2271074202 (Βούλα Παππά), γιατί δεν ξεχνάμε τον ιό.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 07/08/2020 - 13:34

Όλα όσα διδάχτηκαν στο εργαστήριο βιβλιοδεσίας του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου, εκθέτουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κώστα Στείρου, στην Αίθουσα του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Φρουρίου από 7 έως και 9 Αυγούστου.

«Χρειάστηκε αρκετός κόπος και χρόνος από τους  11 μαθητές που εκθέτουν  βιβλιογλυπτά καθώς και διάφορα είδη βιβλιοδεσίας, όλα με την έμπνευση των μαθητών», ανέφερε ο υπεύθυνος του εργαστηρίου Κώστας Στείρος συμπληρώνοντας ότι ακόμη και την περίοδο της καραντίνας οι μαθητές με τηλεδιασκέψεις συνέχισαν να δημιουργούν.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή  από τις 7 το απόγευμα  έως της 10 το βράδυ.