Χίος, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Ξεκινούν τα πολιτιστικά εργαστήρια της Βοκαριάς Νενήτων

Πέμ, 04/10/2018 - 06:29

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Νενήτων « Η Βοκαριά» ανακοινώνει τη λειτουργία των πολιτιστικών εργαστηρίων του για το έτος 2018-2019. Η έναρξη μαθημάτων θα γίνει 1η  Οκτωβρίου και η λήξη τους 31η  Μαΐου.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

Παραδοσιακοί χοροί                                Υπεύθυνος διδασκαλίας : Καραολάνης Γιώργος

Zumba                                                          Υπεύθυνη διδασκαλίας: Βάσια Δαλαβάγκα

Θεατρικό εργαστήριο                              Υπεύθυνη διδασκαλίας: Νίτσα Κλούβα

Pilates                                                           Υπεύθυνη διδασκαλίας: Μίνα Κρανάκη

Αεροβική  Γυμναστική                              Υπεύθυνος διδασκαλίας: Αργύρης Στακιάς

Χορωδία                                                     Μαέστρος: Μιχάλης Βούκουνας

Παιδική εφηβική χορωδία                      Μαέστρος : Αγγέλα Τσιμπιρλού

Επιτραπέζια αντισφαίριση  για αρχάριους, προχωρημένους και αγωνιστικό τμήμα

                                                                     Προπονητές: Μακρής Στράτος, Ρούλα Λαμπρινίδη

( Λειτουργία τμήματος στα Νένητα και στον Καμμένο Πύργο στην οδό Ιωάννη Λώρη 3) 

Τμήμα ενόργανης Yπεύθυνη Διδασκαλίας : Μαργαρίτα Εγγλέζου

Την φετινή χρονιά θα λειτουργήσει επίσης  τμήμα ζωγραφικής .Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα μέλη του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Από το Εργαστήριο Βιβλιοδεσίας του Ομηρείου. Πρωτότυπες ιδέες, εξειδικευμένες τεχνικές, αγάπη και φαντασία!
Τετ, 11/12/2019 - 06:39

Μια όμορφη και μαγευτική Έκθεση Βιβλιοδεσίας γεμάτη αγάπη, φαντασία και αξιοζήλευτες τεχνικές, παρουσιάζουν, αυτές τις μέρες, στον φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο στον όροφο στο Καφέ-Ρόδι στην Απλωταρία, οι μαθητές του Κώστα Στείρου από το Εργαστήριο Βιβλιοδεσίας του Ομηρείου.

 Ο Κώστας Στείρος με τις ανεξάντλητες γνώσεις του και τη αστείρευτη επιμέλεια και αγάπη του για τους μαθητές και τη βιβλιοδεσία, καθώς και το Εργαστήριο Βιβλιοδεσίας του Ομηρείου, φέτος κλείνουν είκοσι χρόνια συνεχούς παρουσίας και επιτυχημένης δημιουργικής δράσης στο νησί μας.

  Η παρούσα έκθεση που εγκαινιάσθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 στις 7μ.μ. θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά όλα τα πρωϊνά και τα απογεύματα κάθε Τρίτη και Παρασκευή, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου στο Καφέ-Ρόδι. Παρουσιάζει έργα που έφτιαξαν με δουλειά, καλλιτεχνία κόπο και μεράκι, οι παλαιότεροι μαθητές του Εργαστηρίου Βιβλιοδεσίας, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία που απόκτησαν αφιερώνοντας τον εαυτό τους και το χρόνο τους στη βιβλιοδεσία και τη μελέτη της.

 Εξαίσια δείγματα, Γαλλικής, Κόπτικης, Ιαπωνικής Βιβλιοδεσίας κ.α....καθώς επίσης και κούκλες με φορέματα εντυπωσιακά που μπορεί να τα ξεφυλλίσει κανείς με δέος και σεβασμό, κοσμούν τον επίσης καλλιτεχνικό και ευαίσθητο χώρο του Καφέ-Ρόδι, που αξίζει να επισκεφθείτε και για να απολαύσετε την έκθεση. Ίσως να βρείτε και μια καλή ιδέα για ένα υπέροχο δώρο, για τα πρόσωπα που αγαπάτε, εν όψει των εορτών... 

 Οι μαθητές που συμμετέχουν με έργα τους στην Έκθεση, είναι: η Γιασεμή Αμπαζή, η Έλλη Γαλανοπούλου, ο Χρήστος Διόλατζης, η Φωτεινή Ιωαννίδου, η Καίτη Μιχαληνού, η Ντίνα Ποπόνα, ο Αντώνης Σιφναίος, η Βάσω Φανού, η Αργυρώ Φλάμου και ο Φώτης Φραγκάκης. Μαζί με το Δάσκαλό τους και Υπεύθυνο του Εργαστηρίου Βιβλιοδεσίας του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Κώστα Στείρο παρουσίασαν σε συνέντευξη τους πτυχές της εργασίας τους, εξηγώντας τα μέρη της Έκθεσης. Την συνέντευξη και πλάνα από την Έκθεση Βιβλιοδεσίας στο Καφέ-Ρόδι, μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV .

mia_yperohi_ekthesi_vivliodesias_sto_kafe_rodi