3 τρόποι να βγάλετε χρήματα από το Instagram

Παρακάτω θα βρούμε τρεις τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να αυξήσουμε το εισόδημά μας μέσω του Instagram
Πέμ, 15/07/2021 - 15:13

Την ώρα που οι περισσότεροι influencers βάζουν #Ad στη λεζάντα των αναρτήσεών τους, αναρωτιόμαστε κι εμείς πώς θα μπορέσουμε να βγάλουμε χρήματα από τo Instagram. Επειδή είναι δύσκολο να μας προσεγγίσει μία μεγάλη εταιρεία για να διαφημίσουμε τα προϊόντα της, παρακάτω θα βρούμε τρεις τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να αυξήσουμε το εισόδημά μας μέσω Instagram.

Online πωλήσεις
 


 

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε έπιπλα μεγάλων αλυσίδων, έχουμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε ό, τι δε χρειαζόμαστε εμείς -  κάτι σαν το Marketplace του Facebook, αλλά μέσω των stories μας.

Tags σε όλες τις εταιρείες
 

black and purple computer keyboard
 

Αν ανεβάζουμε φωτογραφίες φορώντας ρούχα των αγαπημένων μας brands, αλλά και αξεσουάρ κατά προτίμηση μικρών επιχειρηματιών, είναι πιθανό να μας προσέξουν. Με αυτόν τον τρόπο, ειδικά εκείνοι που έχουν ανάγκη από συνεργασίες, ίσως δουν το ενδιαφέρον μας και μας προσεγγίσουν.

Διαφημίσεις στο IGTV
 

IGTV - Το YouTube έχει ανταγωνισμό - Cosmote Smart Living
 

Αν έχουμε ήδη μετατρέψει το λογαριασμό μας σε business profile, ας αναρτήσουμε μερικά βίντεο στο IGTV. Η πλατφόρμα αυτή ευνοεί σημαντικά τους Creators, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τους δίνει το 55% των εσόδων που βγάζουν οι αναρτήσεις τους. 

Πηγή: jenny.gr

Σχετικά Άρθρα