Χίος, Σάββατο 4 Ιουλίου

Οι Πρωτοπόροι που Διαμορφώνουν το αύριο : Miranda Wang

Σάβ, 30/11/2019 - 11:04

Ο κοινός στόχος για την συνεισφορά στον πλανήτη και τη βελτίωση της ανθρωπότητας οδήγησε στην αποκλειστική σειρά του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την ROLEX, που παρουσιάζει τις ιστορίες ξεχωριστών προσωπικοτήτων.

Γυναίκες και άνδρες με πρωτοποριακό πνεύμα, που κατάφεραν να δημιουργήσουν έργα και ιδέες με όραμα να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και αναδείχτηκαν μέσα από  το θεσμό των βραβείων της Rolex, τα οποία  τιμούν, προάγουν και ενθαρρύνουν πρωτοπόρους , στους τομείς του περιβάλλοντος, της έρευνας, των επιστημών και της υγείας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της εφαρμοσμένης τεχνολογίας. 

Σε αυτό το επεισόδιο θα γνωρίσουμε τη Miranda WANG ,μοριακή βιολόγο και επιχειρηματία η οποία   έχει αναπτύξει μια τεχνολογία, που διασπά το πλαστικό σε χρήσιμα χημικά. Αυτά τα χημικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν, φτιάχνοντας μια ποικιλία από χρήσιμα υλικά.  Υλικά βιοδιασπώμενα, που χρησιμοποιούνται, για καθημερινά καταναλωτικά αγαθά, η για να κατασκευάσουν αυτοκίνητα. Το επόμενο στάδιο, είναι να βρουν συνεργάτες από όλο τον κόσμο, να αναπτύξουν  γρήγορα την ιδέα τους, κυρίως σε γεωγραφικές περιοχές, με ουσιαστικό πρόβλημα, ώστε, να επηρεάσουν θετικά τον κόσμο.
Η Miranda Wang απέδειξε, ότι οι άνθρωποι έχουν μια απίστευτη ικανότητα, να καινοτομούν κ να επιβιώνουν σε στιγμές, όταν πρέπει.  
Το επεισόδιο θα αναρτηθεί στο skaitv. , ενώ  για περισσότερες πληροφορίες  για την Η Miranda Wang , επισκεφτείτε το  www.rolex.org  
 

Πηγή: skai.gr

 

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
Πέμ, 30/04/2020 - 15:35

Όσοι θεώρησαν υπερβολικό τον τίτλο μας ας διαβάσουν την παρακάτω ανακοίνωση του Δήμου Οινουσσών.

Ο Δήμος μας, σταθερά προσηλωμένος στις αρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προχωρά σε ένα ακόμα βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ειδοποίηση των δημοτών σε κάθε περίσταση που κρίνεται αναγκαία.

Από σήμερα διατίθεται εντελώς δωρεάν προς όλους η εφαρμογή Gi-Polis, (από το App Store για iOS ή το Google Play για Android) για όλα τα έξυπνα κινητά και tablets, μέσω της οποίας οι δημότες μας μπορούν να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα, ενημερώσεις και έκτακτες ειδοποιήσεις (push notifications) από τις υπηρεσίες του Δήμου, για κάθε θέμα και κυρίως για άμεσες ανάγκες ειδοποίησης ή ενημέρωσης.

Τα βήματα που μπορεί ο κάθε πολίτης να ακολουθήσει για να μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα και τις άμεσες ειδοποιήσεις είναι φαίνονται στο στην επόμενη σελίδα.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Videos, με τα βήματα για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα η εφαρμογή θα έχει εγκατασταθεί.

Android:                                                             

https://www.youtube.com/watch?v=5ZcuYdHKZ4s

iOS:

https://www.youtube.com/watch?v=nS_wNQhTSzo