Χίος, Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Οι Πρωτοπόροι που Διαμορφώνουν το αύριο : Miranda Wang

Σάβ, 30/11/2019 - 11:04

Ο κοινός στόχος για την συνεισφορά στον πλανήτη και τη βελτίωση της ανθρωπότητας οδήγησε στην αποκλειστική σειρά του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την ROLEX, που παρουσιάζει τις ιστορίες ξεχωριστών προσωπικοτήτων.

Γυναίκες και άνδρες με πρωτοποριακό πνεύμα, που κατάφεραν να δημιουργήσουν έργα και ιδέες με όραμα να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και αναδείχτηκαν μέσα από  το θεσμό των βραβείων της Rolex, τα οποία  τιμούν, προάγουν και ενθαρρύνουν πρωτοπόρους , στους τομείς του περιβάλλοντος, της έρευνας, των επιστημών και της υγείας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της εφαρμοσμένης τεχνολογίας. 

Σε αυτό το επεισόδιο θα γνωρίσουμε τη Miranda WANG ,μοριακή βιολόγο και επιχειρηματία η οποία   έχει αναπτύξει μια τεχνολογία, που διασπά το πλαστικό σε χρήσιμα χημικά. Αυτά τα χημικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν, φτιάχνοντας μια ποικιλία από χρήσιμα υλικά.  Υλικά βιοδιασπώμενα, που χρησιμοποιούνται, για καθημερινά καταναλωτικά αγαθά, η για να κατασκευάσουν αυτοκίνητα. Το επόμενο στάδιο, είναι να βρουν συνεργάτες από όλο τον κόσμο, να αναπτύξουν  γρήγορα την ιδέα τους, κυρίως σε γεωγραφικές περιοχές, με ουσιαστικό πρόβλημα, ώστε, να επηρεάσουν θετικά τον κόσμο.
Η Miranda Wang απέδειξε, ότι οι άνθρωποι έχουν μια απίστευτη ικανότητα, να καινοτομούν κ να επιβιώνουν σε στιγμές, όταν πρέπει.  
Το επεισόδιο θα αναρτηθεί στο skaitv. , ενώ  για περισσότερες πληροφορίες  για την Η Miranda Wang , επισκεφτείτε το  www.rolex.org  
 

Πηγή: skai.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 16/01/2020 - 19:50

Η Samsung θα παρουσιάσει το επόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνό στις 11 Φεβρουαρίου, και πλέον έχουμε μια καλή ιδέα του τι να περιμένουμε. Η συσκευή, με αναδιπλούμενη οθόνη 7,2 ιντσών, πιθανότατα θα ανακοινωθεί παράλληλα με τις νέες ναυαρχίδες της νοτιοκορεατικής εταιρείας της σειράς Galaxy S20.

Η Samsung φέρεται να έχει «βαπτίσει» τη συσκευή Galaxy Z Flip, και, παραδόξως, θα είναι η φθηνότερη από τη σειρά Galaxy! 

Ο νοτιοκορεατικός ιστότοπος inews24 αναφέρει ότι η τιμή του κινητού τηλεφώνου θα μπορούσε να φθάνει τα 1 εκατομμύριο νοτιοκορεάτικα βον, δηλαδή περίπου τα 780 ευρώ.

Η επιθετική τιμολογιακή πολιτική της Samsung έχει ως στόχο να πλήξει τον ανταγωνισμό εν τη γενέσει του, βλέπε Motorola και Huawei, με το κινητό Razr της πρώτης να έχει καθυστερήσει να κυκλοφορήσει, και να είναι μέχρι στιγμής άγνωστη η ημερομηνία που θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων. 

Για να επιτύχει τη συμπίεση της τιμής, το Galaxy Z Flip φαίνεται ότι θα έχει κάποιους συμβιβασμούς. Τον –και σήμερα πανίσχυρο πάντως- επεξεργαστή Snaprdragon 855 έναντι του καινούργιου 865 που θα «φοράνε» τα Galaxy S20, τις κάμερες των S10, καθώς και μικρότερη μπαταρία 3300mAh με ταχυφόρτιση 15 watt. Από την άλλη πλευρά, αναμένεται να διαθέτει τεχνολογία «εύκαμπτου γυαλιού» αντί για το πλαστικό φύλλο του Galaxy Fold. 
 

Πηγή: skai.gr