Αφιέρωμα στη Χίο #elladakonta

Δευ, 24/06/2024 - 08:05

afieroma_sti_hio_elladakonta

Απ’ τον Έβρο έως την Κρήτη και απ’ την Κέρκυρα στη Λέσβο, η Ελλάδα, με το απίστευτο εύρος της φυσικής της ποικιλότητας, είναι μια χώρα που κάθε ταξιδιώτης συνεχώς θα ανακαλύπτει, θα βιώνει, θα γεύεται, θα θαυμάζει. Οι εμπειρίες είναι απεριόριστες και οι επιλογές ανεξάντλητες.

Στην Aegean θέλουμε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα και στον κόσμο, τους λόγους που κάνουν κάθε προορισμό της χώρας μας ξεχωριστό. Kι επειδή πιστεύουμε ότι κάθε τόπος στην Ελλάδα έχει τους δικούς του λόγους για να τον ανακαλύψεις, κάθε μήνα ετοιμάζουμε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Με μία σειρά από ενέργειες, και σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς, θα δίνουμε σε όλους τους επιβάτες μας μία γεύση από Ελλάδα! Δοκιμάζοντας τοπικά προϊόντα στο business lounge αλλά και στα αεροσκάφη μας, ταξιδεύοντας με όμορφες εικόνες και πληροφορίες για τον εκάστοτε προορισμό στις οθόνες των αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες θα γνωρίσουν κάθε πτυχή της απέραντης ελληνικής ομορφιάς, μέσα από εικόνες, χρώματα και μυρωδιές από όλη την Ελλάδα.

Τον Ιούνιο ταξιδέψαμε μαζί στις ομορφιές και τις παραδοσιακές γεύσεις της Χίου. Το νησί της Χίου είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στο Αιγαίο που προκαλεί τον επισκέπτη να τον ανακαλύψει. Ένα νησί με μεσαιωνικά χωριά, παραλίες με άγρια ομορφιά και άρωμα μαστίχας. Είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας με έκταση 842 km2. Η Χίος έχει σπουδαία ναυτική παράδοση, Προσφέρεται για βόλτες στα γραφικά σοκάκια και μπάνιο στις απέραντες αμμουδιές, τους μικρούς όρμους και τα καταγάλανα νερά.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο