Από αύριο θα είναι ανοιχτοί και οι 7 δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί οι οποίοι θα μπορέσουν να υποδεχθούν όλα τα παιδιά και βρέφη που θα εγγραφούν μέσω του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και όσον αφορά τις εγγραφές που θα γίνουν με τροφεία.
Το παραπάνω ξεκαθάρισε πριν λίγο από το Ράδιο "Α" ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Γιάννης Μανάρας, ο οποίος σημείωσε ότι από σήμερα λειτουργούν κανονικά μόνο οι σταθμοί σε Βροντάδο, Καλλιμασιά και Καμπόχωρα ενώ για τους υπόλοιπους παρατηρείται αυτή η μικρή - όπως είπε- καθυστέρηση, λόγω μη προσέλευσης των γονέων να υπογράψουν τις συμβάσεις ένταξής τους στο πρόγραμμα που επιτρέπει τη δωρέαν φιλοξενία των παιδιών.
Ο κος Μανάρας απάντησε και στο ζήτημα που θέτει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γυναικών Χίου και αφορά στη λειτουργία μεγάλων τμημάτων (25αρια), λέγοντας ότι αν σπάσουν τα τμήμα για γίνουν π.χ. για 15 παιδιά, τότε ελλείψει χώρων στους σταθμούς θα μείνουν αρκετά παιδιά εκτός δημοτικών βρεφονηπιακών.








































