Αυτοπροσώπως με τον Νίκο Νύκτα

Τρί, 15/10/2019 - 04:01

aytoprosopos_me_ton_niko_nykta

Ο Νίκος Νύκτας, νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού είναι…παλιός, με την έννοια ότι… τουρισμό δεν έχει χορτάσει, αλλά δεν ήταν ποτέ… τουρίστας της ζωής.
Παιδί αγροτικής οικογένειας, πόθος των γονιών ήταν να σπουδάσουν τα παιδιά, τρία αδέλφια, από τα οποία στη ζωή βρίσκονται δύο.

«Πρέπει να παλέψουμε μας λέει, όχι για τα λεφτά, ο τουρισμός δεν είναι μόνο λεφτά, είναι πολιτισμός. Στη Χίο δεν αρμόζει η… τελευταία θέση, πρέπει το μειονέκτημα μας, να μείνουμε τουριστικά… πίσω να το κάνουμε πλεονέκτημα. Το ίδιο ισχύει για όλο το Βόρειο Αιγαίο, συμπληρώνει, αφού άλλωστε αποτελούσε προεκλογική δέσμευση του Περιφερειάρχη μας Κώστα Μουτζούρη».

Όσον αφορά τη δική του θέση; «Α, εγώ δεν έχω μάθει να χάνω, θα δουλέψω, μας λέει, θα επιτύχουμε, θα τρέξω όσο μπορώ γιατί το πιστεύω. Και στα δικαστήρια έτσι έκανα πάντα, παθιαζόμουνα με τις υποθέσεις που ήξερα ότι αυτός που υπερασπίζομαι είχε δίκιο».

Αυτό εν τέλει χαρακτηρίζει όλες τις απαντήσεις του από απλά, έως φιλοσοφικά, έως πολιτικά ερωτήματα, στα οποία καταθέτει την άποψη του. Απαντά απλά, αυτό είναι προσόν, αλλά εν τέλει απαντά… νομικά.

Περισσότερα την Πέμπτη στην Αλήθεια TV.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο