Διαμαρτύρονται για αποπομπή Βενιζέλου αλλά δεν παραιτούνται μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Χίο

Πέμ, 13/06/2019 - 20:44

diamartyrontai_gia_apopompi_venizeloy_alla_den_paraitoyntai_meli_toy_pasok_sti_hio

Σειρά αποχωρήσεων, με αφορμή τη γνωστή καρατόμηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, από την Φώφη Γεννηματά, προαναγγέλθηκαν από το τοπικό ΠΑΣΟΚ, σήμερα ΚΙΝΑΛ, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο.

Σημαίνοντα στελέχη υπογράφουν κοινό κείμενο, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα alithia.gr. Ανάμεσα σε αυτούς που υπογράφουν μέχρι στιγμής είναι οι: Κώστας Γανιάρης, Στέλλα Κανάριου, Ευθύμης Μονίαρος, Σταμάτης Βαρλάς, Νίκος Λεοντάρας, Ειρήνη Μπουλά, Ευάγγελος Φωτεινός, Παναγιώτης Καμίτσης, Θράσος Βουδούρης, Αργυρώ Βουδούρη και άλλοι.

Ενώ στο τέλος της επιστολής τους, που στάλθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και την Πρόεδρο, αναφέρουν ότι δεν μπορούν, ούτε πρόκειται να υπηρετήσουν τις πρακτικές της σημερινής ηγεσίας, η Ν.Ε. Χίου του ΚΙΝΑΛ αλλά και οι εκ των υπογραφόντων, Παναγιώτης Καμίτσης και Κώστας Γανιάρης, υποστήριξαν σήμερα μιλώντας στην "Αλήθεια" ότι η έκφραση της δυσαρέσκειάς τους για την αποπομπή Βενιζέλου δεν σημαίνει και αποχώρησή τους από το κόμμα, το οποίο θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις και στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Πρόσφατα βίντεο