Χίος, Κυριακή 31 Μαΐου

Δωρεά ειδικού μηχανήματος για τεστ κορωνοϊού από το Δήμο στο Νοσοκομείο Χίου

Παρ, 22/05/2020 - 18:37

Χείρα βοηθείας στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού, έδωσε ο Δήμος Χίου με την προμήθεια ειδικού μηχανήματος για τη διενέργεια γρήγορων τεστ για την covid 19. Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει χρόνο αναμονής των απαντήσεων ύποπτων δειγμάτων του ιού τη μία ώρα ενώ το κόστος του ανέρχεται σε 30.000 ευρώ.

«Στηρίζουμε έμπρακτα το Νοσοκομείο μας στον καθημερινό αγώνα για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων υγείας», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου, Ελένη Κάνταράκη, τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σκυλίτσειου, Ευάγγελο Μελιτζάνη και το Διευθυντή του γραφείου του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Φιλόδωρο Βιτέλα.

Την ικανοποίησή της τόσο για τη συγκεκριμένη δωρεά του μηχανήματος όσο και για τη γενικότερη, όπως ανέφερε, στήριξη του Δήμου Χίου στο έργο του Νοσοκομείου, εξέφρασε η Ελένη Κανταράκη, τονίζοντας ότι και λόγω των πολιτών που αναμένονται μετά την απελευθέρωση των μετακινήσεων στα νησιά, το ειδικό αυτό μηχάνημα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο