Επαγγελματίες οδού Ψυχάρη κλείστε την τομή πριν έχουμε θύματα

Τετ, 16/11/2022 - 21:17

epaggelmaties_odoy_psyhari_kleiste_tin_tomi_prin_ehoyme_thymata

Να μπορέσουν να δουλέψουν την περίοδο των Εορτών ζητούν από τον Δήμο Χίου οι επαγγελματίες της οδού Ψυχάρη, με επιστολή τους που απέστειλαν.

Οι ίδιοι τόνισαν σε δηλώσεις τους ότι έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος που ο δρόμος έχει μένει κλειστός, λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων που βρέθηκαν στο πλαίσιο των εργασιών για το αντιπλημμυρικό του Καλοπλύτη, τα ταμεία τους είναι άδεια με ότι αυτό σημαίνει για το μέλλον των επιχειρήσεων τους.

Οι επαγγελματίες της οδού Ψυχάρη καταθέτουν στην κάμερα της «Αλήθειας, εκτός από την επαγγελματική τους ανασφάλεια που βιώνουν λόγω του κλειστού δρόμου, ένα μεγάλο…. φόβο που έχουν αναφορικά την ασφάλεια όσων διέρχονται από την περιοχή, μιας και ήδη τα πεζοδρόμια έχουν κλίση, καθώς έχουν αφαιρεθεί τα χώματα από κάτω με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται τι θα γίνει σε περίπτωση ατυχήματος ή ακόμη και κατάρρευσης των πεζοδρόμιων μπροστά από τα μαγαζιά τους.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο