Η έλλειψη προϋπολογισμού στους αθλητικούς χώρους με ανάγκη για φως στο δημοτικό στάδιο

Τρί, 04/02/2020 - 20:07

i_elleipsi_proypologismoy_stoys_athlitikoys_horoys_me_anagki_gia_fos_sto_dimotiko_stadio

H μη έγκριση -έγκαιρα- του προϋπολογισμού, αρχικά με την καθυστέρηση που υπήρξε στον ορισμό διοικήσεων και στη συνέχεια λόγω περικοπής της προβλεπόμενης χρηματοδότησης, κατά 162.000 ευρώ, του Δήμου Χίου στο Νομικό Πρόσωπο, έφερε τα πάνω - κάτω στη λειτουργία αθλητικών χώρων.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα λεγόμενα τουπροέδρου του Νομικού Προσώπου, Γιάννη Μανάρα, αφού στο διάστημα που μεσολάβησε, έληξαν οι συμβάσεις 8μηνιτών εργαζομένων που ασχολούνταν στις δομές του οργανισμού, χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης άλλων.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου απάντησε και επί των θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία του δημοτικού σταδίου Χίου και των κλειστών γυμναστηρίων, τα οποία μάλιστα τέθηκαν χθες στη συνεδρίαση του οργανισμού.

Ειδικότερα για το πρόβλημα στους πυλώνες φωτισμού του δημοτικού σταδίου Χίου σημείωσε ότι μετά την έγκριση του προϋπολογισμού, σε πρώτη φάση θα γίνει προμήθεια 8 προβολέων και μιας νέας μπάρας για να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι 2 από τους 4 πυλώνες φωτισμού, και σταδιακά θα αποκατασταθούν και οι άλλοι 2 μέσα στο έτος.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο