Δευ, 15/07/2019 - 21:30
Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας - Πολιτισμού και Τουρισμού, όπως εξήγησαν Άννα Κλαδιά και Άννα Καρυστιανού, πρόεδρος και ταμίας αντίστοιχα του Συλλόγου Διατήρησης και Προώθησης του Φυσικού και Πολιτιστικού Πλούτου της Χίου, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του το Σάββατο και την Κυριακή 20 και 21 Ιουλίου, πραγματοποιώντας έναν από τους βασικότερους στόχους του, να εντάξει τη Χίο με ένα καινοτόμο Φεστιβάλ στο Γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας.
Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα διήμερο πρόγραμμα γευστικής εμπειρίας, με συνταγές από χιώτισσες νοικοκυρές, δωρεάν γευσιγνωσία, οινογνωσία, χορευτικά από πολιτιστικά σωματεία, αναβίωση οικιακών και αγροτικών εργασιών και δραστηριότητες για παιδιά.