Όλοι μαζί ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε το μεταναστευτικό

Δευ, 20/01/2020 - 19:45

oloi_mazi_enomenoi_na_antimetopisoyme_to_metanasteytiko

Πιθανότητα διάσπασης της παναιγιακής κινητοποίησης της Τετάρτης διαφαίνεται στο ορίζοντα, αφού υπάρχουν φορείς, προεξάρχοντος του ΚΚΕ, που διαφωνούν με το τελικό πλαίσιο όπως έχει διαμορφωθεί, με την αφίσα που κυκλοφορεί, που παρακάμπτει το προσφυγικό πρόβλημα, αναφέροντας μόνο το μεταναστευτικό και από το γεγονός ότι έχει αποφασιστεί -για παράδειγμα στην περίπτωση της Χίου- ότι οι ομιλητές στη συγκέντρωση της Τετάρτης θα είναι μόνο οι εκπρόσωποι Περιφέρειας και Δήμων, δηλαδή ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου και οι Δήμαρχοι Χίου Ψαρών και Οινουσσών.

Έτσι δεν είναι απίθανο να δούμε τελικά δυο συγκεντρώσεις και στο θέμα αυτό. Και στα άλλα νησιά πάντως με απόφαση του Περιφερειάρχη θα μιλήσουν οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι.

Ήδη ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιώργος Αμπαζής σε δηλώσεις του στην Αλήθεια ανέφερε ότι έτσι όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση δεν θα δεχθούν να γίνουν «γλάστρες» στη συγκέντρωση του Περιφερειάρχη, αφήνοντας τους φορείς να πάρουν τις σχετικές αποφάσεις.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο