Άβυσσος η ψυχή του Nεοδημοκράτη

Γιάννης Τζούμας
Τρί, 04/06/2019 - 21:48
3,25 εκατ. ευρώ από το Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για έργα αστικής ανάπλασης σε Μυτιλήνη και Χίο

Ετοιμάζονται να κυβερνήσουν, μπορεί ακόμα και με αυτοδυναμία. Οι κύριοι τους αντίπαλοι ο μεν ένας παραδίδει το πνεύμα… Σύριζα, ο δε άλλος χωρίζεται σε ΚΙ της Φώφης Γεννηματά και ΝΑΛ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Παράλληλα, για τους Νεοδημοκράτες μιλάμε φυσικά, έχουν να αντιμετωπίσουν στην ζωή την πρώτη νάρκη του Σύριζα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, που είναι το γεγονός ότι κανένας Συνδυασμός  δεν θα μπορεί να διοικήσει χωρίς συνεργασίες.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς να δούν επιτέλους την ζωή σοβαρά μιάς και αν κάτι μας έλειψε αυτά τα χρόνια είναι η σοβαρότητα.

Και μετά αυτά τα προλογικά ερχόμαστε στο προκείμενο.

Οι Συνδυασμοί Καλογήρου – Μουτζούρη στο Βόρειο Αιγαίο είναι ομογάλακτοι και ομόαιμοι σε τέτοιο βαθμό που η Ν.Δ. αμέσως μετά το αποτέλεσμα και ενώ υποστήριζε την Χρ. Καλογήρου έσπευσε να δηλώσει πως σε όλη τη χώρα έχασε μόνο την Περιφέρεια Κρήτης, αφού ο Πρύτανης Κ. Μουτζούρης κάτι που γνωρίζει και ο τελευταίος ελληνικός λίθος είναι Νεοδημοκράτης την εποχή που ακόμα και ο Κυριάκος  Μητσοτάκης ήταν αγέννητος, που λέει ο λόγος.

Και ενώ υπάρχει αυτή η εικόνα και ενώ ακόμα δεν έκλεισαν καλά-  καλά οι κάλπες διαβάζουμε την εξής ανακοίνωση του Συνδυασμού Καλογήρου.

"Εμείς, οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», αποφασίσαμε μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, να ασκήσουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σύμφωνα με τη λαϊκή εντολή, τον κριτικό και δημιουργικό ρόλο της αντιπολίτευσης και δεν θα συμπράξουμε από καμία θέση ευθύνης με τη νέα Περιφερειακή Αρχή.

 

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

 

Π.Ε. Λέσβου

Χριστιάνα Καλογήρου

Θεόδωρος Βαλσαμίδης

Πόπη Γόμου- Πρωτογεράκη

Στρατής Κυρατζής

Π.Ε. Λήμνου

Κώστας Αδαμίδης

Π.Ε. Χίου

Παντελής Μπουρνιάς

Λεωνίδας Αθηνάδης

Γεώργιος Νομικός

Παντελής Λεγάτος

Π.Ε. Σάμου

Πάρης Παπαγεωργίου

Γεώργιος Κυριαζής

Σουλτάνα Ανδρεάδου

Π.Ε. Ικαρίας

Παναγιώτης Γενούζος

 

 

 

Ωραία. Να ρωτήσουμε τώρα κάτι εμείς ωρέ Νεοδημοκρατικά αδέλφια;

Πότε προλάβατε και τα είπατε όλοι μαζί; Και αφού τα είπατε για την… χλαπάτσα ήτοι το εκλογικό αποτέλεσμα δεν βρήκατε να πείτε τίποτα;

Για να σοβαρευτούμε τώρα. Η Ν.Δ θέλει να μας πείσει ότι αφού τα σκάτωσε, συγνώμη για την μη πολιτική ορολογία προεκλογικά και κατέβηκε με δύο Συνδυασμούς τώρα μας καλεί και στο… γεύμα, λέγοντας μας πως η μια πλευρά θα κάνει αντιπολίτευση στην άλλη!

Και μετά κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη θέλετε να Κυβερνήσετε την χώρα.

Γιατί σημασία δεν έχει τι ποσοστό θα πάρετε, αφού με τέτοια χάλια του Σύριζα μάλλον ρίχνετε κάτω Κάστρο θεμελιωμένο στον άμμο, αλλά τι ακριβώς θα το κάνετε αυτό το ποσοστό.

Γιατί υποτίθεται είσαστε Κόμμα και όχι σκορποχώρι και υποτίθεται πως για να αντιμετωπίσετε τις νάρκες του «Κλεισθένη» στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να περάσετε πνεύμα συνεργασιών.

 

Υ.Γ. Η μόνη ελπίδα είναι από τον Σεπτέμβρη και μετά οι υπογράφοντες να την κάνουν ένας – ένας με ελαφρά πηδηματάκια αφού δεν υπάρχει ισχυρότερη συγκολλητική  ουσία από την εξουσία.

 

Σχετικά Άρθρα