Ο Κολόμβος πάντως μάζεψε για 5 χρόνια στον Δήμο 600.000 ευρώ!!!

Γιάννης Τζούμας
Τετ, 27/12/2023 - 20:17

Μεθεόρτια μου αδέλφια γειά σας.

Άρτι επιστρέψας από την κλίνη μου σας χαιρετώ. Τι να κάνουμε, αλλιώς σχεδίαζα τις εορτές άλλη γνώμη είχε ο… κορωνοϊός.

Η αλήθεια είναι ότι τόχα απορία, πως διάολο συνέχεια εκτεθειμένος στο ρεπορτάζ, πως δεν μου την έχει «πέσει» αλλά να που μου λύθηκε. Τελικώς δεν θα την γλυτώσει κανείς.

Ξάπλα που λέτε, μέχρι να ξεκουμπιστεί, διάβασα τα «νέα» που τι περίεργο είναι… παλιά.

Ας πούμε διάβασα ότι εγώ είμαι υποχρεωμένος, εκτός του οικονομικού κόστους να βλέπω μπροστά μου την… Καγκελαρία, πηγαίνοντας προς το Νοσοκομείο, επειδή στην ωραιότατη δουλειά, που έγινε στην οδό Καλουτά, πεζοδρόμια, δένδρα κ.λ.π. ο Δήμος λέει θα βάλει κάγκελα, γιατί συγκεκριμένα δίποδα, δεν αντιλαμβάνονται ότι ΔΕΝ παρκάρουμε εκεί που περπατάνε οι πεζοί! ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.

Και επειδή ξέρετε βαρέθηκα μια ζωή να πληρώνω εγώ και χρηματικά και αισθητικά τους ΜΑΛΘΑΚΕΣ γύρω μου, θα ήθελα να σας πληροφορήσω για τα εξής.

Προ της βολής του κορωνοϊού, είχα την τιμή να πίνω καφέ, με τον πολυχρονεμένο Αγά μας, που τον απολαμβάνει απέναντι από του παλιού Μπάτση, για να λέμε Χιώτικα, καθότι πέρασμα, για να καμαρώνει τους… υπηκόους του.

Εκεί λοιπόν νάσου και περνάει ο Κολόμβος, ένας είναι ο Κολόμβος. Αφού του ευχηθήκαμε, τον ρώτησα εγώ, τόχω το κουσούρι. Ρε Γιώργη, λύσε μου μια απορία. Πριν σε εξορίσουν στην Καλαμωτή, πόσα έσοδα έδινες το χρόνο στο Ταμείο του Δήμου; (εκεί μαζεύονται τα έσοδα των κλήσεων). Δεν πρόλαβα να… ποσώσω, είπαμε Χιώτικα θα τα λέμε, το ερώτημα, και ο πρώην δραστήριος και νυν εξόριστος Τροχονόμος σαν έτοιμος από καιρό, μου ρίχνει την… χαριστική βολή.

«Άκου, έκοβα 4000 κλήσεις, μέσο όρο, το χρόνο. Ήμουνα στο πόστο αυτό 5 χρόνια, άρα έκοψα 20.000 κλήσεις. Ε, βάλε μέσο όρο πάλι 30 ευρώ η κλήση και πές μου κι’ εμένα το νούμερο».

600.000 ευρώ, ήταν η απάντηση, αφού ως γνωστόν οι μόνοι που δεν κάνουν λάθος είναι οι αριθμοί.

Και αφού μου λύθηκε η απορία, τώρα θέλω να μου λυθεί μια άλλη. Με πιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ εντολή, γιατί πολιτική είναι η εντολή, ο Κολόμβος εξορίστηκε στην Καλαμωτή; Γιατί αφού αυτή είναι η παιδεία μας, κάποιοι στερούν από το Δημόσιο ταμείο αυτό το ποσό; Και επειδή βλέπω μερικούς από σας να τα θεωρούν αυτά υπερβολικά, και νομίζουν ότι αφορά μια μειοψηφία, πάλι λόγω κορωνοϊού είχα την ώρα να διαβάσω και να ψάξω και έτσι βρήκα στο μεγάλο Καφενείο του F.B. αυτή την φωτογραφία και αυτή την ανάρτηση του Παντελή Καλόγερου.

Απολαύστε την, απολαύστε μας και πείτε μου γιατί αυτά τα γαϊδούρια, που κυκλοφορούν με ρόδες, να μην πληρώνουν τουλάχιστον, να γίνεται βρε αδελφέ και κανένα έργο.

Γράφει λοιπόν ο Παντελής.

«Όταν βγαίνεις στο πηγαιμό για δουλειά ή βόλτα, να εύχεσαι στα ελάχιστα πάρκινγκ για Ανθρώπους με Αναπηρία, να μην έχουν παρκάρει δίποδα γαϊδούρια που δυστυχώς υπάρχουν πολλά. Λοιπόν μιλάω ξεκάθαρα, την επόμενη φορά θα βάλω το αυτοκίνητο περάντι στο δρόμο. Ευκαιρία να έχουν και προσβάσιμο περιπολικό και προσβάσιμα κρατητήρια. Άντε καληνύχτα

Υ.Γ.: Θυμόσαστε που έγραψα κάποτε «Ένα… κολογραφείο των ΕΛΤΑ θα κλείσετε εσείς, μια ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ στα Καρδάμυλα θα ανοίξουμε εμείς;»

Ε, τα υπόλοιπα αναφέρονται εδώ: https://www.alithia.gr/paideia/plori-gia-3i-naytiki-akadimia-sti-hio-apo...

 

 

Σχετικά Άρθρα