Άστοχες επισημάνσεις

Τρί, 21/01/2020 - 19:48

Κύριε Ναυπλιώτη,

Προς ενημέρωση σας, θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι, αφενός μεν, τα κείμενα της Εκκλησίας συντάσσουν Πανεπιστημιακοί καθηγητές φιλολογίας-θεολογίας εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλαδος, αφετέρου δε, το εν λόγω κείμενο περί αποτέφρωσης νεκρών τυπώθηκε σε εκατοντάδες χιλιάδων αντίτυπα και διανεμήθηκε -τις ημέρες αυτές- σε όλους τους Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς της χώρας μας, με ευθύνη της Ιεράς Συνόδου και της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εμείς όλοι (κήρυκες του θείου λόγου, Κληρικοί, κατηχητές, άνθρωποι του διαδικτύου, κλπ), το μόνο που πράξαμε ήταν να διαδώσουμε έτι περαιτέρω τον λόγο της Εκκλησίας στο χριστεπώνυμο πλήρωμα και να διαφωτίσουμε τους αδελφούς μας. 

Συνεπώς, καλό θα ήταν να μείνουμε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στο "κερασάκι της τούρτας".

Εάν διαπιστώσατε λάθη στον λόγο της γραφής του αριθμ. 52/Δεκέμβριος 2019 φυλλαδίου <<Προς τον λαό>>, αντί να υποδεικνύετε δημοσίως εγωιστικές και ανούσιες παρατηρλησεις, παρακαλώ, κάμετε τον κόπο να τα υποδείξετε στον αρμόδιο φορέα προέλευσης και έκδοσης του εντύπου (Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, για το φυλλάδιο "Προς τον λαό", Ιασίου 1, 11521 Αθήνα).

 

Άλλες απόψεις: Του Γιώργου Φ. Παπαδόπουλου