Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην οδό Δημοκρατίας της Χίου!

Δευ, 28/10/2019 - 17:50
Λευτέρης Πυκνής

Χρόνια Πολλά κατ' αρχήν σ'όλη την μαθηττιώσα νεολαία τους πολιτιστικούς συλλόγους και ένστολους όλων των σωμάτων που με την λαμπρή παρουσία τους μας θυμίζουν ότι υπάρχει η Ελλάδα μας !

Γράφω για την σημερινή παρέλαση για να τονίσω. Την ξεχωριστή παρουσία της Φιλαρμονικής των Εθελοντριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού των νέων επισήμων αρχόντων της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης,του πρώτου νηπιαγωγείου τα Χελιδόνια της Αγγελικής Μαυρώνη που χρονολογούνται από το 1960 τουλάχιστον και με μεγάλη μου χαρά είδα την φιλτατη Αγγελική να παρελαύνει δίπλα στα νήπια γιατί πιστεύω ότι είναι το οξυγόνο της ! Χαίρομαι Αγγελική και σου εύχομαι για πάρα πολλά χρόνια ακόμη να είσαι δίπλα στα νήπια και να παρελαύνεις σε όλες τις επετείους της Ελλάδας μας !

Και έρχομαι τώρα στην επισήμανση πού είδα και σχολίασα με ιθύνοντες που έχουν άποψη ! Παλιά θυμάμαι υπήρχε και ρύθμιζε και κατήφθηνε την διαδικασία της παρέλασης κάποιος υπεύθυνος Τελετάρχης και δεν υπήρχαν αυτές οι τεράστιες αποστάσεις ανάμεσα στα σχολεία και τα τμήματα ! Είναι Αδιανόητο να απέχει σχολείο από Σχολείο από εκατό έως εκατόν πενήντα μέτρα ! Όταν ξεκίνησαν τα Γυμνάσια η απόσταση έφτιαξε ! Μήπως πρέπει για την επόμενη παρέλαση της 11 ης Νοεμβρίου να φροντίσει όποιος είναι αρμόδιος να το ρυθμίσει ! Τα χρόνια τα δικά μας της δεκαετίας του 1960 εάν υπήρχε έστω και η παραμικρή διάφορα απόστασης από το κανονικό τρώγαμε και καμιά αποβολή για τιμωρία !

Ας μπει τουλάχιστον μια ευπρεπής τάξη! Εγώ βλέπω και προτείνω ! Και πάλι Χρόνια Πολλά με πολύ αγάπη και συμπάθεια ! Χίος 28 Οκτωβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή