Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Ισόβιος... Ισοβιότης... Ισοβίτης... Πρόεδρος... Σύζυγος...ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ Στον Κορυδαλλό !

Πέμ, 28/11/2019 - 06:28
Λευτέρης Πυκνής

Το σκέφτηκα πολύ πιο τίτλο θα βάλω στο αποψινό μου άρθρο.

Τα τελευταία γεγονότα που ξεκίνησαν από τα ξημερώματα της 27 Νοεμβρίου 2019 με λευκό καπνό λες και ήταν κογκλάβιον για την εκλογή νέου Πάπα τής Ρώμης, κάτι παρόμοιο για την ανάδειξη του νέου προέδρου και διοικητικού συμβουλίου του ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ μου ξύπνησαν τήν φαντασία .

Λέω μέσα μου, αλλά έγραψα και στο διαδίκτυο πιστεύω ότι πρόεδρος και πάλι θα είναι ο Καπετάν Φουρτούνας το χαϊδευτικό του Μιχάλη Καριάμη. Ο ίδιος πολλές φορές το λέει ότι είμαι αλάνθαστος στην κριτική και στην διάγνωση . Φυσικά ένας υπέροχος άνθρωπος ένας ταλαντούχος και ταλαιπωρημένος λάτρης της ναυτοσύνης της αλμύρας και του θαλασσινού αέρα και οξυγόνου της οικογένειας και της ιδιαιτέρας πατρίδος του της Λαγκάδας και της Μυροβόλου Χίου του γέλιου και του σοβαρού του αστείου και του χορού της έρευνας και της συγγραφής κειμένων, βιβλίων, άρθρων και κυρίως ζωντανού λόγου πού συναρπάζει το ακροατήριο δεν θα μπορούσε και πάλι να μην τον εκλέξουν πρόεδρο οι συνάδελφοι του απόμαχοι της ναυτοσύνης.

Γι'αυτό έβαλα και τίτλο του άρθρου : Ισόβιος...που θα πει ό διαρκών καθ'όλον τόν βίον ! Ισοβιότης πού θα πει έφ'όρου ζωής αμετακίνητον δικαίωμα τινος . Και Ισοβίτης θά πει κατάδικος είς ισόβια δεσμά ! Βέβαια τα ισόβια δεσμά του γάμου πιστεύω ότι είναι το καλύτερο που του έτυχε και του συνέβη στην ζωή με την υπέροχη Φωτεινή του και η οικογένεια που δημιουργήθηκε με χαρισματικά παιδιά και τρισχαριτωμένα εγγόνια που του αλλάζουν τα Πρέκια και του κάνουν την ζωή χαρισάμενη και ευτυχισμένη .

Δεν θα γράψω άλλα γιατί τα σχόλια πού θα ακολουθήσουν θα είναι το κάτι άλλο και παραπάνω από τις φίλες και φίλους μας.

Εύχομαι να είναι όλοι καλά Γεροί Υγιείς και Δυνατοί καί να έχουν μία επικοδομητική θητεία στο πηδάλιο και το τιμόνι του Συλλόγου τους.

Με όλη μου την αγάπη από καρδιάς ! Καλό ξημέρωμα ! Χίος 27 Νοεμβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή