Το κίτρινο αστέρι covid 19, η μεγάλη ευκαιρία για μεγάλους και μικρούς δικτάτορες...

Παρ, 26/11/2021 - 20:25

Το κίτρινο αστέρι το οποίο επινόησε και επέβαλε ο Χίτλερ στους Εβραίους για να τους ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ μέσα στο πλήθος, ήταν η αιτία της δημιουργίας μιας πασίγνωστης σημερινής έκφρασης: «ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ» αλλά και όλου του κινήματος, αργότερα, ενάντια σε κάθε είδους ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, όπως π.χ. οι διακρίσεις ενάντια στους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας, οι οποίοι εκβιάζονται, σήμερα, και τα Συνταγματικά και Ανθρώπινα Δικαιώματα τους καταπατώνται, με πρόφαση τον κορονοϊό, τον οποίο διασπείρουν οι εμβολιασμένοι με την άδεια της κυβέρνησης, δηλαδή ΣΚΟΠΙΜΑ.

Το δικό μου αστέρι δεν γράφει «Jude» όπως απαιτούσε ο Χίτλερ, ούτε γράφει «ανεμβολίαστος» όπως επιθυμούν αυτοί που αγωνίζονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, σε όλη την Ευρώπη. Εγώ γράφω αυτό που υπογραμμίζω λίγο πιο πάνω και μάλιστα βλέπω καθημερινά κάποιες αξιοπρόσεκτες αντιδράσεις από φαινομενικά διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι με κοιτούν με οργή ίσως επειδή δεν διαθέτω το χάρισμα της τυφλής υπακοής…

Οι χιτλερικοί, στην εποχή τους, είχαν πεισθεί από τον Χίτλερ ότι έχουν δίκιο σε όλα και ότι οι Εβραίοι φταίνε για όλα τα κακά του κόσμου.

Έτσι οι χιτλερικοί άρχισαν να αδικούν και να καταδιώκουν τους Εβραίους και τους κάθε λογής αντιφρονούντες, χωρίς αναστολές και τύψεις, διότι ο Χίτλερ κατάφερε να θεσπίσει φασιστικούς νόμους οι οποίοι προσέφεραν νομιμοφανή κάλυψη και ηθική υποστήριξη φασιστικών αυθαιρεσιών.

Μάλιστα, η στέρηση των Συνταγματικών και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων από κάθε αντιφρονούντα και κάθε Εβραίο, προσφερόταν στους οπαδούς του Χίτλερ σαν απόδειξη της δικής τους υπεροχής, που βασιζόταν βέβαια σε ψευδαισθήσεις και επιστημονικοφανή συμπεράσματα και αποδείξεις.

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι ελάχιστοι γιατροί και επιστήμονες δεν υπηρέτησαν το παρανοϊκό καθεστώς του Χίτλερ και δεν υπήρξε θηριωδία που να μην αποτελούσε μέρος κάποιου ιατρικού πειράματος.

Εκείνο το οποίο δεν γνώριζαν οι απλοί Γερμανοί θύτες, οι οποίοι υπηρετούσαν και πίστευαν το φασιστικό τους καθεστώς, ήταν ότι ήταν και αυτοί οι ίδιοι θύματα του Χίτλερ, όπως και ολόκληρη η Γερμανία.

Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάει η ανθρωπότητα διότι η ιστορία τιμωρεί τους κακούς της μαθητές και τους αφήνει στην ίδια τάξη και στον ίδιο πόλεμο, για να μάθουν.

Αφήνοντας τους εμβολιασμένους να κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς υποχρεωτικό τεστ (δύο τρεις φορές την εβδομάδα), αποδεικνύουν, οι κυβερνήσεις μας, ότι δεν αναζητούν τον εχθρό μεταξύ των ιών και των μικροβίων, αλλά μεταξύ ανθρώπων και κυρίως των ανεμβολίαστων και των αντιφρονούντων.

Η ελευθερία δηλαδή η οποία προσφέρεται σαν ανταμοιβή στους εμβολιασμένους, στη μέση του πολέμου, δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση σαν και εκείνη την οποία προσέφερε ο Χίτλερ στα θύματα του, τα οποία, έτσι, πίστευαν ότι ήτανε θύτες και καμάρωναν γι’ αυτό… Εννοώ τους Γερμανούς τους ίδιους. Με τον ίδιο τρόπο και για τον ίδιο λόγο καμαρώνουν σήμερα οι εμβολιασμένοι, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα θύτες και θύματα, διότι ΝΟΣΟΥΝ και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον COVID-19, με την άδεια του κάθε Χίτλερ.

Μέχρι πρόσφατα γνώριζαν οι επιστήμονες ότι το απλό κρυολόγημα με το συνάχι, οφείλεται σε έναν κορονοϊό για τον οποίο προσπαθούσαν, για δεκαετίες, να κατασκευάσουν ένα εμβόλιο. Μάταια, διότι αποδείχθηκε, ειδικά με τον covid-19, ότι οι κορονοϊοί είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, όπως π.χ. οι… Αφγανοί, οι οποίοι έχουν εξευτελίσει πολλές αυτοκρατορίες.

Έτσι και ο covid-19, έχει εξευτελίσει πολλούς γιατρούς, δημοσιογράφους και κυβερνήσεις, πολλά τείχη ανοσίας, ναούς, εμβόλια και φάρμακα και έχει κάνει τους ειδικούς να παραμιλούν και να λένε άλλα το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ…

Για αυτό ακριβώς, και παρόλες τις φασιστικές αυθαιρεσίες εναντίον μας και εναντίον του covid-19, οι οποίες τον εξαγριώνουν και τον διασπείρουν, πιστεύω ακράδαντα, ότι στο τέλος του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, θα τους έχουμε νικήσει και πάλι, για να ξαναθεσμοθετήσουμε τα Ανθρώπινα και τα Συνταγματικά μας Δικαίωματα, τα οποία σήμερα καταστρατηγούνται. Σύμμαχος μας, είναι ο κορονοϊός ο ίδιος, διότι δεν επιτρέπει πλέον στις κυβερνήσεις να πλασάρουν την «απόδειξη εμβολιασμού», (green pass), σαν «απόδειξη υγείας», επειδή αυτό δεν είναι αληθές.

Αν το κάνουν αυτό οι κυβερνήσεις, τότε είναι αυτονόητο ότι αυθαιρετούν συνειδητά, με θανατηφόρα αποτελέσματα πάνω στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, διαπράττοντας έτσι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ διότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και διασπείρουν τον ιό και δεν δικαιούνται green pass, παρά μόνο ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

(Αφιερωμένο στον αντιφασιστικό αγώνα).

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη