Το... μπορντέλο και η χάβρα των τριακοσίων

Κυρ, 12/05/2019 - 06:00
Λευτέρης Πυκνής

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να ακολουθήσω το παράδειγμα του γραφτού λόγου του ΧΙΩΤΟΣΥΡΙΑΝΟΥ σατυρικού ποιητή και λογοτέχνη ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΡΗ που σχολίαζε και καυτηρίαζε τα κακώς και αλλοπρόσαλλα πολιτικά γεγονότα της εποχής του που απ' ότι βλέπω δέν διαφέρουν  από την σημερινή τραγελαφική πολιτική συμπεριφορά των κατοικούντων και περιδιαβαινόντων στον ιεροσυλημένο ναό της Δημοκρατίας !

Και δεν μιλάμε για ιεροσυλία ,σκέτο μπορντέλο  και Χάβρα των Ιουδαίων τον έχουν μετατρέψει οι εθνοπατέρες απο όλες τις πτέρυγες και όλα τα ποικιλόμορφα κομματικά ΧΡΩΜΑΤΑ !

Δεν νομίζω οτι υπάρχει καμμία εξαιρέση ισως πλήν ελαχίστων μετρημένη στα δάκτυλά των χεριών μας !

Κανένας σεβασμός στον Ελληνικό Λαό που δεν νομίζω πλέον οτι αγόγγυστα τους ανέχεται αλλά πιστεύω οτι τους συχαίνεται όλους με τις καθημερινές προσβολές  και αντιπαραβολές με τα γαυγίσματα των κοπρόσκυλων και τα γκαρίσματα των άκκακων γαϊδουρακιών ! Με τα αναθέματα και τις βρισιές με το ξεβράκωμα των οικογενειών και των προσωπικών υποτίθεται δεδομένων που τα έχουν βγάλει όλα στη φορά με λασπολογία με διχαστικές κορώνες προσπαθώντας ο καθε καλοπερασάκιας να επιβληθεί και να παρασύρει όπως πιστεύει περισσότερα πρόβατα απο το μαντρί που πιστεύουν οτι το συσπειρώνουν ταϊζοντάς το κουτόχορτο άχυρα και καλαμπόκι σαν τις κότες !

Έχετε τελείως ξεφύγει και έχετε πάρει την κατρακύλα του ξεφτιλισμού και της αδιαντροπιάς! Είστε όρνεα που προσπαθείτε να γδάρει και να φάει ο ένας την σάρκα του άλλου χωρις καμιά ΝΤΡΟΠΗ !Εχετε αφήσει τους εγκληματίες τους κουκουλοφόρους τους ... αντιεξουσιαστές όπως αποκαλείτε τους μπαχαλάκηδες  να τα κάνουν λίμπα στο κέντρο της Αθήνας άλλά και αλλαχού καθώς και τους παράνομους με τα ναρκωτικά να αλωνίζουν όλη την ΕΛΛΑΔΑ και να έχουν γίνει οι κατακτητές του τόπου μας και στο έλεος όλων αυτών να διακυβέβονται οι περιουσίες και οι ζωές των Ελλήνων πρωτίστως πολιτών αλλα και των τουριστών !

Και δεν καταλαβαίνετε οτι πρέπει να μονιάσετε όλοι μαζί και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις το πως θα αντιμετωπίσετε όλη αυτή την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση που επικρατεί γιατ εχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι των σκυλιών !

Και να ΑΦΗΣΕΤΕ την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να κάνουν την δουλειά τους χωρίς ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ !Δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια των πολιτών!Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε απ όλα τα ΜΜΕ κρατικά και Ιδιωτικά το μπάχαλο και την ανομία καθώς επίσης και την τεράστια εγκληματικότητα που επικρατεί στον τόπο μας ! Συμμαζευτείτε καρεκλοκέκταυροι καλοπερασάκιδες και κοιτάξτε όλα τα σοβαρά ζητήματα του τόπου μας και προτίστως τα Εθνικά μας θέματα που απο οτι βλέπω εγώ όλοι σας είστε στραβοί και αλλήθωροι και δεν βλέπετε μακριά απο την μύτη σας  και την καλοπέραση σας !

ΞΥΠΝΗΣΤΕ πρίν ειναι ΑΡΓΑ ! Χίος 12 Μαΐου 2019. Λευτέρης Πυκνής (Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή