Ο ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ του Αναθεωρητισμού

Πέμ, 03/11/2022 - 10:39

Ο Ερντογάν έχοντας μπει επικεφαλής του Ισλάμ, χωρίς πάντως να ρωτήσει κανέναν, ούτε καν την Αίγυπτο ή την Αραβία, όταν μιλάει για μουσουλμανικές μειονότητες τις θεωρεί de Facto τουρκικές…

Στην ελεύθερη Θράκη π.χ, δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα. Υπάρχει μουσουλμανική, δηλαδή θρησκευτική, όχι εθνική που την αποτελούν οι Πομάκοι οι οποίοι δεν είναι τούρκοι, και μιλούν πομακικά, παρ’ όλες τις προσπάθειες της Τουρκίας να τους διδάξει την τουρκική γλώσσα και έτσι να τους παρουσιάζει σαν τούρκους. Το ίδιο κάνει και με τους Αθίγγανους (Ρομά), οι οποίοι ως γνωστό κατάγονται από την Ινδία.

Τέλος, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι αναγνωρίζονται βάσει διεθνών συνθηκών ως μουσουλμάνοι ελληνικής υπηκοότητας, αλλά τουρκικής καταγωγής.

Ακόμα και έτσι, όλοι μαζί οι μουσουλμάνοι της Θράκης αποτελούν μειοψηφία όπως ακριβώς αποτελούσαν μειοψηφία και στην Κύπρο πριν την εισβολή του τουρκικού στρατού στο νησί.

Ο τουρκικός στρατός δεν εισέβαλε δηλαδή στην Κύπρο για να σώσει κάποια πλειοψηφία, όπως έκανε η Ρωσία στην Κριμαία, το Λουγνκάνσκ και το Ντονιέσκ, διότι ακόμα και σήμερα, μετά δηλαδή από σχεδόν πενήντα χρόνια και παρά τον εποικισμό του Βορείου τμήματος του νησιού με εποίκους που κουβάλησε σκόπιμα η Τουρκία από την Ανατολία και τους εγκατέστησε στα σπίτια των εκδιωχθέντων Ελλήνων Κυπρίων, ακόμα και έτσι, οι Τούρκοι συνεχίζουν να αποτελούν την μειοψηφία στο νησί. Στην Ουκρανία δεν συνέβησαν τέτοια πράγματα.

Εκεί, η Γερμανία και η Γαλλία με την συμφωνία του ΜΙΝΣΚ είχαν ορισθεί σαν εγγυήτριες δυνάμεις, οι οποίες θα εξασφάλιζαν και θα επέβλεπαν την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων, με τα οποία θα αποφασιζόταν το μέλλον αυτών των ρωσόφωνων δημοκρατιών με ειρηνικό τρόπο. Και αυτό διότι όταν άρχισε το ξεπούλημα της ουκρανικής αγροτικής γης, μετά το 2010, ξεκίνησαν οι ταραχές και φόνοι ρωσόφωνων, οι οποίοι έχαναν την γη τους και αντιστέκονταν στις πολυεθνικές και στους οπλισμένους ναζί του Κιέβου, που δούλευαν γι’ αυτές.

Τρεις γιγαντιαίες πολυεθνικές εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ, είχαν αγοράσει, μέχρι να επέμβει η Ρωσία 170.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα καλλιεργήσιμης γης από τα 603.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα της συνολικής έκτασης της χώρας, δηλαδή το 28%.

Συνολικά το 70% της αγροτικής παραγωγής της Ουκρανίας ελέγχεται από 10 ξένες εταιρείες. Στην Αμερικανική Δύση όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς πόλεμο και χωρίς την άδεια του Μεγάλου Αδελφού, σαν και αυτήν που δόθηκε π.χ. στην Τουρκία για να εισβάλει στην Κύπρο, με παράλληλη αποτροπή της Ελληνικής παρέμβασης.

Έτσι, οι Γερμανοί και οι Γάλλοι φαίνεται ότι λογάριαζαν χωρίς τον Μεγάλο Αδελφό, ο οποίος τους διέταξε τελικά να σαμποτάρουν, δηλαδή να αναθεωρήσουν την συμφωνία του ΜΙΝΣΚ και τα περί δημοψηφισμάτων των οποίων τα αποτελέσματα ήταν ολοφάνερα και να στρωθούν στον πόλεμο, της Monsanto, της Dupont και της Cargill με τον Ζελένσκι αρχηγό. Έτσι τα τσιράκια της Αμερικής στην Ευρώπη απέτρεψαν την ειρηνική λύση του προβλήματος, για ευνόητους λόγους και άρχισαν να διατυμπανίζουν με υποκρισία ότι κάθε αλλαγή συνόρων είναι ανεπίτρεπτη.

Αυτό παπαγαλίζει και ο Μητσοτάκης, μόνο που εμείς αρνούμαστε να ξεχάσουμε την αλλαγή των συνόρων της Γιουγκοσλαβίας και τα νέα κράτη που προέκυψαν μετά από την βίαιη διάλυσή της, από τις νατοϊκές δυνάμεις, δηλαδή την Αμερική, η οποία βομβάρδιζε το κέντρο της Ευρώπης με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου – πλουτωνίου μολύνοντάς μας όλους. Οι οικολόγοι και οι ψευτοκουλτουριάρηδες της Ευρώπης και της Αμερικής σιωπούν κάθε φορά, όπως και τότε π.χ. που η Αμερική βομβάρδισε τον πυρηνικό σταθμό του Σαντάμ, στο Ιράκ, την πρώτη μέρα του πολέμου του κόλπου. Βούβα όλοι.

Μόνο ο Ζελένσκι, το υπάκουο σκυλάκι των Ηνωμένων Πολιτειών και ο μεγαλύτερος εχθρός της Ευρώπης, ακούγεται να γαυγίζει, επιδεικτικά, στους Ρώσους, λέγοντας ότι μόνο η Ρωσία μπορεί να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων, όπως το έχει ξανακάνει στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, κάτι που αποδεικνύει το πόσο κακοί και αδίστακτοι δολοφόνοι των Λαών είναι οι Ρώσοι..

Με τα ίδια ακριβώς … ατράνταχτα επιχειρήματα και την ίδια αφοπλιστική αντικειμενικότητα αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα και αφοπλίζουν τα Ελληνικά νησιά για χάρη της Ουκρανίας, της Τουρκίας και βέβαια της Αμερικής που διατάζει, μας λένε ότι, αυτό το κάνουμε για να τιμωρήσουμε τον αναθεωρητισμό της Ρωσίας, ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος, διότι μπορεί να βρει μιμητές … Αυτή είναι η δικαιολογία.

Μας θεωρούν δηλαδή βλάκες και μας ζητούν να ξεχάσουμε πάλι το γεγονός ότι οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο 50 χρόνια πριν εισβάλουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία και μάλιστα χωρίς να τιμωρηθούν ΠΟΤΕ και από ΚΑΝΕΝΑΝ για τον αναθεωρητισμό τους.

Ας σημειωθεί ότι με τέτοιες κουτοπονηριές, είχε παρασυρθεί ο Ελληνικός Λαός να συμμετάσχει και παλιότερα στον πόλεμο της Κριμαίας ενάντια στην Ρωσία, για χάρη των συμμάχων μας, οι οποίοι στην συνέχεια μας πρόδωσαν, όπως και σήμερα. Έτσι, ο Λένιν συμμάχησε τότε για πρώτη φορά με την Τουρκία, με τα γνωστά αποτελέσματα, την Μικρασιατική μας  Καταστροφή.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται τώρα, διότι η Αμερική, χρησιμοποιεί τις αμερικανοτραφείς και αμερικανόδουλες ηγεσίες της Ευρώπης και μας αναγκάζει να δράσουμε ενάντια στο γεωστρατηγικό μας συμφέρον, κτίζοντας ξανά το Τείχος του Αίσχους και μάλιστα με τα ίδια μας τα χέρια, για να απομονωθεί η Ευρώπη ξανά από τους άφθονους και φτηνούς ενεργειακούς και άλλους πόρους, της Ρωσίας. Με αυτούς τους πόρους, τις τελευταίες δεκαετίες, η Γερμανία, κυρίως, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη με το Euro, είχε καταφέρει να γίνει ασυναγώνιστη. Αυτό όμως ήταν και είναι ο εφιάλτης της Αμερικής του Δολαρίου και έπρεπε πάση θυσία να το  σταματήσει και ιδού τα αποτελέσματα. Πόλεμος!

Πριν από δυο δεκαετίες, περίπου, κάνοντας αυτήν ακριβώς την ανάλυση είχα προβλέψει ότι η Αμερική δεν πρόκειται να τα ανεχθεί όλα αυτά και το είχα πει σε κάποια κυρία Celeste Neelen από την Ολλανδία και σε πολλούς άλλους, ότι η Αμερική θα κάνει πόλεμο στην Ευρώπη και το Euro, βάζοντας τον παλικαρά που έχει κατασκευάσει στην περιοχή, δηλαδή την Τουρκία, να κτυπήσει με κάποιο πρόσχημα την Ελλάδα, βάζοντας φωτιά στην Ευρώπη.

Το ότι μας προέκυψε τώρα η Ουκρανία, η οποία διαθέτει το ίδιο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό και τον ίδιο διεφθαρμένο δημόσιο τομέα με εμάς, αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι η Τουρκία δεν γνωρίζει ποιο είναι το παιχνίδι που παίζεται στην Ευρώπη και πώς μπορεί να επωφεληθεί. Το κάνει ήδη και δεν θα αφήσει καμιά Ουκρανία να της πάρει την ευκαιρία.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2022 έγραψα και δημοσίευσα στον τοπικό τύπο και όχι μόνο, ένα κείμενο με τίτλο: «Η Αμερικανική Επίθεση στην Ευρώπη». Δεν θα του άλλαζα ούτε μια λέξη σήμερα.

Χρειαζόμαστε επειγόντως ΕΛΛΗΝΕΣ, για να κυβερνήσουν την Ελλάδα και να προστατέψουν τα εθνικά και τα γεωστρατηγικά μας συμφέροντα, ακριβώς έτσι όπως το κάνει ο εχθρός μας, ο Τούρκος και ακόμα καλύτερα.

Άλλες απόψεις: Του Θανάση Γεωργούλη