Τύμπανα πολέμου; Εγρήγορση και αφύπνιση.

Τρί, 03/12/2019 - 06:59
Λευτέρης Πυκνής

Ας σοβαρευτούμε και να δούμε την όλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα της γειτονιάς μας όλες τις εξελίξεις με την συνεχειζόμενη προκλητικότητα του τρελάρα Σουλτάνου και απευθύνομαι με μεγάλη σοβαρότητα προς πάσα κατεύθυνση.

Ξεκινώντας από τους φωστήρες πολιτικούς ηγέτες όλων των πολιτικών πεποιθήσεων καί παρατάξεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ανασκουμπωθείτε και σοβαρευτείτε και κοιτάξτε κατάματα την πραγματικότητα των ενεργειών και δράσεων του τρελάρα γείτονα μας .

Ομοψυχία και αυταπάρνηση, ομόνοια και κοινό μέτωπο έναντι οποιασδήποτε αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και συνόρων του Ελληνικού χώρου αέρος Θαλασσινού και εδαφικού .

Στους Ευρωπαίους εταίρους και συμμάχους υποτιθέμενους φίλους θέτω τό ερώτημα, ξέρετε το τί μπορεί να συμβεί εάν αρχίσουν να κτυπούν τα τύμπανα πολέμου μέσα στα σκέλια σας ; Θα πάρουν φωτιά τα πατζάκια σας και θα τσουρουφλιστούν οι κώλοι σας ! Είναι καιρός να σοβαρευτείτε και να πάρετε τίμιες θέσεις και αποφάσεις και να κοιτάξετε να διασφαλιστεί η ειρήνη στην Ευρώπη γιατί προκαλείτε τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος από την αλλαζωνία του Σουλτάνου .

Θά κατακλυστεί όλη η Ευρωπαϊκή Ήπειρος με την μαυρίλα της Αφρικής και της Ανατολίας . Εδώ δεν βλέπετε την συμπεριφορά όλων αυτών πού τούς ταίζουμε τούς φροντίζουμε τους χαρτζιλικώνουμε και στο τέλος μας βάζουν φωτιές στην περιουσία μας; Δηλαδή τι νομίζετε ότι όλος αυτός ο μουσουλμανικός όχλος ο φανατισμένος ισλαμικός συμφερτός σε ενδεχόμενη αναμπουμπούλα όταν κτυπήσουν στην περιοχή μας τα τύμπανα πολέμου πως θα αντιδράσουν ; Θά σάς κάψουν ζωντανούς .

Ή Ελλάδα έχει έξι χιλιάδες νησιά και βραχονησίδες, το έδαφος μας δεν είναι ενιαίο όπως τα δικά σας κράτ,η που μπορούν άνετα με τα παιδιά να τα αλωνίσουν ! Γι'αυτό Φροντίστε να λάβετε σοβαρές και σωστές αποφάσεις με σωφροσύνη και όχι μόνο με τα οικονομικά συμφέροντα του κάθε κράτους που έχει στην Τουρκία και απομυζά τον Τουρκικό πληθυσμό . Γιατί εμείς ως Έλληνες τον Τουρκικό λαό τον βλέπουμε με φιλικά αισθήματα γιατί πιστεύουμε ότι δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα μεταξύ μας και μπορούμε να ζούμε ειρηνικά στην γειτονιά μας .

Αυτά που δημιουργούν πολεμικές συγκρούσεις είναι τα καλά και συμφέροντα και τα οικονομικά οφέλη για να μπορούν οι πολιτικάντηδες του κάθε κράτους να επιβιώνουν και να κυβερνούν. Και μια μεγάλη και σοβαρή προειδοποίηση στον Σουλτάνο ότι οι περισσότεροι Έλληνες της ηλικίας του είμαστε ετοιμοπόλεμοι και μπορούμε με άνεση να χειριστούμε τα κανόνια του ΝΑΒΑΡΟΝΕ ! Βάλε μυαλό και κάτσε στ' αυγά σου γιατί σε βλέπω να έχεις την τύχη παλαιών ηγετών του κράτους σου που οι ίδιοι οι συμπολίτες σου τους κρέμασαν !  Εύχομαι σε όλους τους ηγέτες καλή φώτιση για την παγκόσμια ειρήνη !

Χίος ξημέρωμα της 3 Δεκεμβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή