Χίος, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

Επέστρεψε στον Α.Ο. Τρίκαλα ο χιώτης επιθετικός Δημήτρης Καπός

Κυρ, 12/08/2018 - 12:27
Επέστρεψε στον Α.Ο. Τρίκαλα ο χιώτης επιθετικός Δημήτρης Καπός

Παρέμεινε «κάτοικος» του θεσσαλικού κάμπου ο Δημήτρης Καπός. Ο χιώτης ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον Α.Ο. Τρίκαλα, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του, μετά τη λύση της συνεργασίας του κοινή συναινέσει, την περασμένη Πέμπτη 9/8/18 με την Α.Ε. Λάρισας.

Αυτή τη φορά ο Καπός μετακινήθηκε στα Τρίκαλα ως ελεύθερος, με τη θεσσαλική ΠΑΕ να τον καλωσορίζει εκ νέου στην ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Football League.

Πέρσι ο 25χρονος επιθετικός από τα Νένητα είχε δοθεί δανεικός από τη Λάρισα στον Α.Ο. Τρίκαλα, όμως στάθηκε άτυχος όταν στην 9η αγωνιστική της Football League, στη συνάντηση με τη Βέροια, τραυματίστηκε σοβαρά στον πρόσθιο χιαστό και στον  έξω μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο. Στις 11 του περασμένου Ιανουαρίου από το ιατρικό τιμ της Α.Ε. Λάρισας είχε χειρουργηθεί με επιτυχία στη θεσσαλική πόλη.  

Στις αρχές του καλοκαιριού επέστρεψε στην Α.Ε. Λάρισας, όπου έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Όμως δεν ήταν στα πλάνα του τεχνικού των «βυσσινί» Σωτήρη Αντωνίου κι έτσι χώρισαν οι δρόμοι τους, λύνοντας το συμβόλαιο.

Πλέον επέστρεψε στον Α.Ο. Τρίκαλα με ελεύθερη μεταγραφή, στον οποίο μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο είχε 12 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

«Να ευχηθώ πρώτα υγεία, να έχουμε δύναμη. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Α.Ο. Τρίκαλα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας», δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου στον Α.Ο. Τρίκαλα, ο Δημήτρης Καπός.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 10/12/2019 - 16:26
Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας optimist για το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η ομάδα του Ναυτικού ομίλου Χίου πήρε μέρος σε δύο διασυλλογικές διοργανώσεις.

  • Στο Παλαιό Φάληρο στις 15 -17 Νοεμβρίου 2019 Κύπελλο Σαρικαβάζη που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Κωνσταντίνος Μαρτούλας, Γιώργος Βατάκης, Σοφία Αυγουστίδη, Λυδία Ζούμα, Αντώνης Φεγγουδάκης, Στέφανος Ψαρρός, Θεανώ Αναστασίου, Γιάννης Παπάς και Σταματίνα Παπά. Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia και ο έφορος Ιστιοπλοΐας Γιώργος Ζούμας.
  • Στο κύπελλο Χιόνων 7- 8 Δεκεμβρίου 2019 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Γιάννης Παπάς, Σταματίνα Παπά, Αντώνης Φεγγουδάκης και Θεανώ Αναστασίου. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia. Η αποστολή έγινε σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών. Επίσης και το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων για την άψογη συνεργασία στην κοινή αποστολή των δύο ομίλων.

Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ