
Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας πόλο Γιάννης Φουντούλης εκπροσωπώντας την ασημένια ολυμπιονίκη των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκυο το 2021,θα είναι ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος που θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα στο Παναθηναϊκό στάδιο στις 26 Απριλίου 2024 για τους αγώνες του Παρισίου το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη από την Επιτροπή Ολυμπιακών αγώνων. Η αφή της φλόγας θα γίνει στην αρχαία Ολυμπία στις 16 Απριλίου.
AΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ
Ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions league στο πόλο ανδρών, νίκησε εύκολα στον Πειραιά με 16-8 την Δυναμό Τιφλίδας και εξασφάλισε την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης. Οι Γιάννης Φουντούλης και Νίκος Γκίλλας πέτυχαν από 2 γκολ ο καθένας.
Την Πέμπτη ο Πανιώνιος του Κώστα Γκιουβέτση για την 5η αγωνιστική του Eurocap στο πόλο ανδρών στο κολυμβητήριο της Ν Σμύρνης θα αντιμετωπίσει την Πρίμορατς από το Μαυροβούνιο με στόχο την νίκη για να πάρει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Ο Απόλλων που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης για την ίδια διοργάνωση θα παίξει στο Σεράφειο κολυμβητήριο με την ουγγρική Χόνβεντ.
Η χιώτισα πολίστρια της Βουλιαγμένης Κική Στρατηδάκη πέτυχε 3 γκολ στη νίκη της ομάδας της επί του ΠΑΟΚ με 19-7 για την 10η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.






































