Παραπέμφθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές του αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines

Τρί, 12/12/2017 - 02:00
Από το παιχνίδι του Σαββάτου στην Ηλιούπολη, όπου η χιώτικη ομάδα έχασε με 16-13

Παραπέμφθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές Γρηγόρης Σπανούδης και Γιάννης Χατζηαναστασίου, που διεύθυναν το περασμένο Σάββατο 9/12/17 την αναμέτρηση του Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την Α1 πόλο Ανδρών.

Στη συνάντηση, την οποία κέρδισε με 16-13 ο Απόλλων Σμύρνης και οι δύο διαιτητές έκαναν σωρεία λαθών κατά της χιώτικης ομάδας.

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Νίκος Βασιλείου, τους έβαλε πολύ χαμηλό βαθμό με αποτέλεσμα να παραπέμπονται και να κινδυνεύουν με τιμωρία για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους.

Έτσι και οι δύο δεν είναι ούτε στους αυριανούς ορισμούς για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος, ούτε στους ορισμούς στις συναντήσεις του προσεχούς Σαββάτου για την Α1 Ανδρών & Γυναικών.

Την περασμένη Κυριακή 10/12/17, η διοίκηση του Ν.Ο. Χίου είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας: «Οι διαιτητές κατάφεραν να γίνουν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτησίες όπως αυτή πάνε το άθλημα πολλά χρόνια πίσω και απομακρύνουν ανθρώπους που βρίσκονται στο χώρο της υδατοσφαίρισης».

Σχετικά Άρθρα