
Πολύ καλή παρουσία την Πέμπτη το βράδυ στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας για τη Βάσω Τσαρούχα. Η χιώτισσα διεθνής διαιτήτρια σφύριξε το ντέρμπι για τον 2ο όμιλο της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ Γυναικών μεταξύ της τοπικής Αβενίντα και της τουρκικής Αγκού (στην οποία αγωνίζεται και η ελληνίδα παίκτρια Στέλλα Καλτσίδου), όπου κέρδισαν οι Ισπανίδες με 71-64.
Έτσι στη βαθμολογία του 2ου ομίλου η Αβενίντα είναι στη 2η θέση με 18 βαθμούς, ενώ προηγείται η τουρκική Φενέρ Μπαχτσέ με 19 και η Αγκού έμεινε στην 6η θέση με 14 βαθμούς σε 10 αγώνες.
Η Βάσω Τσαρούχα ήταν μαζί με τη Φαμπιάνα Μαρτινέσκου (Ρουμανία) και την Σόνια Τεχέιρα (Πορτογαλία). Το παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά όπου ξέφυγε η ισπανική ομάδα ήταν αρκετά συναρπαστικό με τις 3 ρέφερι να έχουν αρκετά δύσκολο έργο. Πρέπει να σημειωθεί ότι για τη χιώτισσα διεθνή διαιτήτρια ήταν το 2ο παιχνίδι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που σφυρίζει στην Ευρωλίγκα στο μπάσκετ των Γυναικών.
Στις εγχώριες διοργανώσεις τώρα, για 1η φορά η Βάσω Τσαρούχα θα είναι μαζί με τον Βαλάντη Κοντίλη σε αγώνα Εθνικής Κατηγορίας. Το Σάββατο, οι δύο χιώτες ρέφερι θα διευθύνουν μαζί με τον Ανδρικόπουλο (Σύνδεσμος Αττικής) την αναμέτρηση του Αρκαδικού με τη Λιβαδειά, που θα γίνει στην Τρίπολη, για την Α2 των Ανδρών.








































