Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Θρίαμβος για τα ελληνικά χρώματα στο 51ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας στη Χίο

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 08/09/2018 - 06:43

Με θρίαμβο για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε στο νησί μας, την Παρασκευή το 51ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Χίου με την υποστήριξη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ), της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Χίου και του Νομικού Προσώπου του Δήμου.

Σε όλες τις κατηγορίες σκαφών κυριάρχησαν αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας, όπως και στις επιμέρους κατηγορίες των Γυναικών.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα:

Λέιζερ Στάνταρ

Δημήτρης Παπαδημητρίου (Ελλάδα)

Λιούμπεν Τενεκετζιέφ (Βουλγαρία)

Τάσος Παναγιωτίδης (Ελλάδα)

 

Λέιζερ Ράντιαλ

Αιμιλιανός Μόνος (Ελλάδα)

Λουκιανός Ζαμίτ (Ελλάδα)

Παντελής Κυπρόγλου (Ελλάδα)

 

Κορίτσια

Μαρία Βλάχου (Ελλάδα)

Εμπρού Μπολάτ (Ρουμανία)

Άννα Νικολάου (Ελλάδα)

 

Λέιζερ 4,7

Ιάσονας Κεφαλλονίτης (Ελλάδα)

Χαράλαμπος Σμυρνής (Ελλάδα)

Γιώργος Παπαδάκος (Ελλάδα)

 

Κορίτσια

Μαρίνα Καγιαλή (Ελλάδα)

Λουίζα Παναγιώτου (Κύπρος)

Κριστίνα Μπότζα (Σερβία)

 

Όπτιμιστ

Τάσος Γκαρίπης (Ελλάδα)

Αλέξανδρος Ιωαννίδης (Ελλάδα)

Φάνης Ζήσης (Ελλάδα)

 

Κορίτσια

Δήμητρα Βαρθολομαίου (Ελλάδα)

Ευαγγελία Καραγεώργου (Ελλάδα)

Αθανασία Κοκκινάκη (Ελλάδα)

 

Ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Χίου Θεμιστοκλής Θεοδωράκης κατέκτησε τη 17η θέση στην γενική κατάταξη στα Όπτιμιστ ενώ ήταν 12ος στα αγόρια.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 136 αθλητές και αθλήτριες από 7 χώρες (Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Ελλάδα).

Απονομές 51ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας
Απονομές 51ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας
Απονομές 51ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας
Απονομές 51ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας
Απονομές 51ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας
Απονομές 51ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες