Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

H Ισ. Μπουρνιά στην Αστ. Διεύθυνση Χίου

Τετ, 26/06/2019 - 17:07

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου σήμερα ημέρα Τετάρτη 26 Ιουνίου 2018 η υποψήφια Βουλευτής Χίου Ισαβέλλα Αδ. ΜΠΟΥΡΝΙΑ επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου καθώς όπου συνομίλησε με τον Διοικητή κύριο Δ. Αυγερινό για τα θέματα εξοπλισμού, της αστυνόμευσης διαφόρων τομέων, τις μεταγωγές, τον νέο ποινικό κώδικα και άλλα θέματα που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία. 

Συνομίλησε επίσης με τον Πρόεδρο του Συνδικαλιστικού Συλλόγου κ. Μιχάλη Απέσσο για θέματα σχετικά με το Μεταναστευτικό και τη φύλαξη, τις αυξημένες μεταγωγές, δικογραφίες, παραβατικές συμπεριφορές εντός ΒΙΑΛ και τον φόρτο που επιφέρει στην Ελληνική Αστυνομία. 

Συζητήθηκε η ανάγκη δημιουργία αυτοτελούς υπηρεσίας  καταγραφής και διαχείρισης καθώς και την ανάγκη συνοδείας γιατρού κατά τις μεταγωγές ψυχασθενών κρατουμένων και της διαμόρφωσης ειδικού χώρου στα πλοία για την μεταγωγή των κρατουμένων.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης