Χίος, Τρίτη 7 Ιουλίου

Η λύση βρίσκεται στα χέρια των πολιτών μας

'Άρθρο του Μάριου Κακαρίνου
Σάβ, 25/05/2019 - 21:16

Βρισκόμαστε λοιπόν λίγο πριν την αυλαία των εκλογών.

Για άλλη μία φορά είδαμε ανθρώπους που είναι χρόνια στην πολιτική σκηνή του τόπου μας να ζητούν την ψήφο μας, ενώ είχαν την ευκαιρία να πράξουν.

Είδαμε ανθρώπους να ζητούν την ψήφο μας με την μάσκα του ανεξάρτητου, ενώ ακολουθούν πιστά τις πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης (βλέπε προσφυγικό κ.α.).

Και είδαμε κι αυτούς που "τσίμπησαν" μια 8μηνη σύμβαση κάπου, και βγαίνουν και σου μιλούν για διαφάνεια και ειλικρίνεια ζητώντας την ψήφο σου.

Αυτή την φορά όμως οι Χιώτες ΠΡΕΠΕΙ να πιστέψουν στην δύναμη τους! Να υποστηρίξουν τον μόνο συνδυασμό και κόμμα που δεν κρύβεται πίσω απ' το δάχτυλο του και έχει σαν βασικό μέλημα τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις σύγχρονες ανάγκες του. Και αυτό δεν είναι άλλο από το ΚΚΕ και την ΛΑ.Σ.

Φυσικά, παίρνοντας παράδειγμα άλλους δήμους της χώρας (Πάτρας, Ικαρίας, Χαϊδαρίου, Καισαριανής, Πετρούπολης) που έχουν κομμουνιστές δημάρχους οι οποίοι συγκρούστηκαν και απαίτησαν να λύσουν βασικά προβλήματα των περιοχών τους (ανεργία, νερό, μεταφορές κτλ).

Οι εκλογές δεν είναι θέμα προσωπικό αλλά πολιτικό και αφορά την καθημερινότητά μας.

Μην πιστεύετε σε κάλπικες ελπίδες! Ενισχύστε την δύναμή σας για μία Χίο, Ελλάδα και Ευρώπη που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λαών και τους ενώνει.

Μάριος Κακαρίνος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΛΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης