Κανονικά η ψηφοφορία. Προσήλθαν μέχρι και οι... Εφορευτικές Επιτροπές

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 21/05/2023 - 15:44

Χωρίς πρόβληματα άνοιξαν στις 7 το πρωί οι κάλπες στη Χίο με μοναδική... παραφωνία την απουσία μελών εφορευτικών επιτροπών.

Η προσέλευση στα εκλογικά κέντρα ήταν αυξημένη κυρίως μετά τις 10.00 π.μ. χωρίς όμως να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Η "Αλήθεια" βρέθηκε σε αρκετά εκλογικά κέντρα καταγράφοντας την διαδικασία ενώ ιδιαίτερα ένθαρυντικό ήταν το γεγονός της προσέλευσης νέων πολιτών.

Ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα αξιοκρατία και επαγγελματική αποκατάσταση ήταν το ζητούμενο για νέους ψηφοφόρους που μίλησαν στην ΑΛΗΘΕΙΑ τονίζοντας ότι η αποχή από την εκλογική διαδικασία δεν θα δώσει καμία λύση στα προβλήματα.

Στην....μικρή Βουλή της πλατείας Νικολάου Πλαστήρα θαμώνες μίλησαν στην ΑΛΗΘΕΙΑ αναφορικά με την επόμενη μέρα ζητώντας από την κυβέρνηση που θα εκλεγεί να χτυπήσει την ακριβεια για να μπορούν να ζουν καλύτερα αλλά να δώσει και ρυθμούς ανάπτυξης στη Χίο έτσι ώστε να κρατήσει τα παιδιά της.

Αυτο που αξίζει να σημειώσουμε από το πρωινό ρεπορτάζ, που θα προβληθεί στο απογευματινό πρόγραμμα στην Αλήθεια ΤV είναι το γεγονός ότι όλοι τόνισαν ότι η αποχή δεν βοηθάει και αν υπάρχει απογοήτευση στο εκλογικό σώμα η συμμετοχή δια της ψήφου δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να διαμορφώσουν τις εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα