Το ξεπάγιασμα συνεχίζεται!

Παρ, 26/02/2021 - 11:30
Φωτό είναι του Παντελή Στεφάνου με τα γρήγορα τεστ έξω από το Νοσοκομείο Χίου

Θα θυμάστε ασφαλώς, γιατί είναι πρόσφατο, αυτό που έγραφα την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου για το ξεπάγιασμά μου στους εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου περιμένοντας να κάνω το τεστ κορωνοϊού την προηγούμενη ημέρα. Και την αδυναμία μου να περιμένω εκτεθειμένος στις άγριες καιρικές συνθήκες εκείνης της ημέρας με αποτέλεσμα να αποχωρήσω. Και εγκαλούσα τους όποιους αρμόδιους για την αναλγησία τους να μην φροντίσουν, κάτω από τέτοιες χειμωνιάτικες συνθήκες, να μην προστατεύονται όσοι περιμένουν υπομονετικά.

Την ίδια ημέρα τα ίδια δημοσιεύτηκαν και στη στήλη μου στην «Αλήθεια»… Και το απόγευμα της ίδιας ημέρας διαβάσαμε στην εφημερίδα ότι «μετά την σχετική επισήμανση, που έγινε από την Αλήθεια, τοποθετήθηκαν δύο οικίσκοι στο χώρο των τεστ κορωνοϊού, που βρίσκονται στο προαύλιο του Νοσοκομείου, ώστε οι υποβαλλόμενοι σ’ αυτό να μην περιμένουν στο ύπαιθρο εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες. Οι οικίσκοι πιθανόν να λειτουργήσουν και αύριο». Και αυτά μεταφέρθηκαν στην εφημερίδα προφανώς από τη Διοικήτρια. Και όλοι μαζί την επόμενη ημέρα που το ανέφερα κι εγώ όλοι είπαμε μπράβο και κάλιο αργά παρά ποτέ…

Όμως κούνια που μας κούναγε… Δέκα μέρες μετά η κατάσταση είναι η ίδια… Διαβάστε τι έγραψε χτες η Σούλα Πλυτά: «Όσοι χρειαστεί να κάνετε τεστ κόβιντ στο Νοσοκομείο Χίου, σας προειδοποιώ: ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΟ! Έξαλλη είμαι! Μα καλά, δεν έχει σκεφτεί κανείς να βάλει ένα νάιλον, κάτι τέλος πάντων που να προφυλάσσει τον κόσμο που περιμένει, ο ένας πάνω στον άλλον, για να έρθει η σειρά του να κάνει τεστ; Λυπήθηκα τα γεροντάκια που είχαν εξετάσεις ή ήταν συνοδοί και έπρεπε να κάνουν τεστ! Τρέμαμε όλοι! Απαράδεκτο! Όσοι δεν έχουν κορωνοϊό, αύριο θα ‘χουν πνευμονία! Ελπίζω και εύχομαι κάποιος να μεριμνήσει!».

 

Του Δημήτρη Φρεζούλη

Σχετικά Άρθρα