Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

2,5 εκ.ευρώ ο προϋπολογισμός του Λιμενικού Ταμείου για το 2019

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 29/11/2018 - 15:43

Ο προϋπολογισμός του 2019 ήταν το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης της Λιμενικής Επιτροπής με τα μέλη της να συμφωνούν στο σχέδιο που παρουσιάστηκε, τονίζοντας ότι τα πραγματικά νούμερα, όσον αφορά τα έσοδα, θα υπάρχουν στο τέλος του χρόνου και όταν χρειαστεί τον Ιανουάριο θα γίνουν αναμορφώσεις και τροποποιήσεις.

Μια από τις βασικές παρατηρήσεις που έγιναν στα πόσα που προβλέπονται για το 2019 εκφράστηκε από την Λιμενάρχη Ειρήνη Αργύρη καθώς το ποσό των 10.000 ευρώ που έχει προβλεφτεί  για επισκευαστικές εργασίες στο κτίριο του Λιμεναρχείου είναι, σύμφωνα με την Λιμενάρχη, μικρό για τις ανάγκες του κτιρίου.

«Το κτίριο του Λιμεναρχείου έχει μεγάλες ανάγκες και πιστεύω ότι θα πρέπει να προβλεφτεί μεγαλύτερο ποσό», ανέφερε η Ειρήνη Αργύρη.

Ο  προϋπολογισμός ανέρχεται στα 11 εκ ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των έργων μέσω ΕΣΠΑ και λοιπών χρηματοδοτήσεων, με τον Πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής Αντώνη Κέφη να διευκρινίζει ότι  θα ληφθούν υπόψη οι παρατηρήσεις που κατατέθηκαν στην συνεδρίαση και όταν οριστικοποιηθούν τα νούμερα των εσόδων θα γίνουν οι απαιτούμενες τροποποιήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 07:50

Έτσι μια απλή αλλαγή ονόματος είναι και... χρώματος αρκεί να μην το βλέπει κανείς συναισθηματικά .

Αναφερόμαστε στο πλοίο o"ZEUS D" που πραγματοποιεί ταξίδια στην Σύμη και δεν είναι άλλο από το πλοίο "ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙ" το σκάφος που από το 1982 έως το 2006 ήταν ο καθημερινός ομφάλιος λώρος των Οινουσσών με την Χίο.

Καλοτάξιδο και ως... Ζεύς.