32 προσλήψεις στο Νοσοκομείο

Για τη φύλαξη, την καθαριότητα και τη σίτιση - διανομή του φαγητού
Ακούστε το ηχιτικό
Τρί, 27/12/2016 - 13:42
Ηχητικό απόσπασμα: 

Μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να ολοκληρώθει η διαδικασία πρόσληψης 32 εργαζομένων με ατομικές συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο Νοσοκομείο Χίου για την κάλυψη των αναγκών στους τομείς καθαριότητας, φύλαξης, σίτισης και διανομής φαγητού. Όπως δήλωσε στο Ράδιο "Α" η εκτελούσα χρέη Διοικητή στο Σκυλίτσειο, Ελένη Βουτιέρου η προκήρυξη των θέσεων αναμένεται να δημοσιευθεί μέχρι τις 9 - 10 Ιανουρίου. Σε πρώτη φάση, οι συμβάσεις θα αφορούν το διάστημα μέχρι και 31/12/2018.

Όπως ενημερώνει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου η σχετική ανακοίνωση - προκήρυξη βρίσκεται σε επεξεργασία σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ, ενώ μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις έχει δοθεί ελάχιστη παράταση στις αντίστοιχες ήδη υπάρχουσες συμβάσεις με εργολάβους που έχουν αναλάβει τα συγκεκριμένα αντικείμενα, για την απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου.

"Με την πρόσληψη του προσωπικού θα εξοικονομηθούν πόροι, οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν κάτω από καλύτερες συνθήκες και το απότελεσμα πιστεύουμε ότι θα αναβαθμιστεί", ανέφερε στην "Α" η κα Βουτιέρου.

 

Σχετικά Άρθρα