5 στρέμματα αναψυχής και αθλητισμού δημιουργούνται στο Βούρειο Λιβαδίων

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 12/09/2023 - 13:33

Έπιασαν δουλειά τα μηχανήματα στην περιοχή του Βούρειου Λιβαδίων, καθώς ξεκίνησε το έργο δημιουργίας πολυχώρου άθλησης και αναψυχής στην περιοχή.

«Είναι μια ακόμη ψηφίδα στο μεγάλο πάζλ των έργων της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη που συντελούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Χίου Γιάννης Παπαπροκοπίου σε επιτόπια επίσκεψη στο χώρο με τον Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη και άλλους υπηρεσιακούς φορείς.

«Στην περιοχή των 5 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε από το Βούρειο Κληροδότημα θα δημιουργηθούν γήπεδα μπάσκετ και 5Χ5, παιδική χαρά και χώρος άθλησης ενηλίκων», ανέφερε ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Χίου Κώστας Μπουλάς.

Το έργο έχει αναλάβει η εταιρεία Ζενιώδης - Πικούνης με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους 18 μήνες και κόστος 588.000 ευρώ.

Την ικανοποίηση του για την έναρξη των εργασιών εξέφρασε και ο εκπρόσωπος του Βούρειου Κληροδοτήματος Λουκάς Αμπελιώτης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ο αρχικός σχεδιασμός του έργου έγινε το 2015, δημοπρατήθηκε το 2018 και στη συνέχεια  συνάντησε πολλά εμπόδια για να ξεκινήσει.

«Η συμβολή του Σταμάτη Κάρμαντζη ήταν καθοριστική στο να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να φτάσουμε σε αυτή την ευλογημένη μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αμπελιώτης.

 

xekinise_to_ergo_dimioyrgias_polyhoroy_anapsyhis_athlitismoy

Σχετικά Άρθρα