Άφησαν δεμένο σκυλί στο δασάκι των Καρυών!

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 01/03/2024 - 15:40

Ο Δήμος Χίου κάθε μέρα ενημερώνεται για ολοένα και πιο θλιβερά περιστατικά.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του δήμου "Stray Tales/Αδέσποτες Ιστορίες" την Τετάρτη βράδυ περιπατητής βρήκε στην μέση του πουθενά στο δάσος στην Αγία Παρασκευή στις Καρυές της Χίου δεμένο με σχοινί το σκυλί που παρουσιάζεται στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες.

Η σκυλίτσα  βρέθηκε εξουθενωμένη, διψασμένη και όπως επισημαίνεται κάποιος της έχει κόψει τα αυτιά και την παράτησε στο πουθενά για να βρει φρικτό θάνατο.

"Τι θα συνέβαινε αν δεν βρίσκονταν τυχαία εκεί ο κύριος που μας ενημερώσε", ανέφερε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο αντιδήμαρχος Γ. Χριστάκης.

Ο Δήμος Χίου, είπε ο αντιδήμαρχος,  δεν θα δείξει καμία ανοχή στις εγκαταλείψεις δεσποζόμενων ζώων και θα κινηθεί νομικά προς κάθε κατεύθυνση, ενώ προέτρεψε όποιον μέσω των φωτογραφιών που δόθηκαν στη δημοσιότητα  αναγνωρίσει την σκυλίτσα να επικοινωνήσει άμεσα με τον Δήμο Χίου!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα