«Αφήστε μας να δουλέψουμε την περίοδο των Εορτών»

Να ανοίξει προσωρινά η οδός Ψυχάρη, ζητούν οι επαγγελματίες της περιοχής
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 16/11/2022 - 13:36

Να μπορέσουν να δουλέψουν την περίοδο των εορτών ζητούν από τον Δήμο Χίου οι επαγγελματίες της οδού Ψυχάρη, με επιστολή τους που απέστειλαν.

Οι ίδιοι τόνισαν σε δηλώσεις τους ότι έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος που ο δρόμος έχει μένει κλειστός, λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων που βρέθηκαν στο πλαίσιο των εργασιών για το αντιπλημμυρικό του Καλοπλύτη, τα ταμεία τους είναι άδεια με ότι αυτό σημαίνει για το μέλλον των επιχειρήσεων τους.

«Αυτό που ζητάμε είναι η απομάκρυνση των αρχαιολογικών ευρημάτων και να καλυφθεί το άνοιγμα έτσι ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε την περίοδο των εορτών», αναφέρουν μεταξύ άλλων υπογραμμίζοντας ότι όλα τα κατάστημα έχουν προμηθευτεί εμπόρευμα που αν δεν πουληθεί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο μετά θα είναι πολύ δύσκολο για τους ίδιους να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις.

Παράλληλα οι επαγγελματίες ζητούν να ανοίξει, μετά τη περίοδο των εορτών, το σύνολο του δρόμου που υπολείπεται μέχρι την Απλωταριά, να απομακρύνουν τυχόν αρχαιολογικά ευρήματα και να κλείσει πάλι προσωρινά ο δρόμος έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση.

«Είμαστε ένα χρόνο σε αυτή την κατάσταση. Αν δεν δουλέψουμε και τώρα πολύ δύσκολο θα μπορούμε να συνεχίσουμε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

epaggelmaties_odoy_psyhari_kleiste_tin_tomi_prin_ehoyme_thymata

Σχετικά Άρθρα