Αγώνας δρόμου για την μαρίνα των Λιμνιών

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΕΝΤΑΞΗ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 29/11/2021 - 12:52

Την αισιοδοξία ότι δεν θα χαθεί το έργο της μαρίνας των Λιμνιών εξέφρασαν τόσο ο αντιδήμαρχος Αμανής Παναγιώτης Μανδαλάς, όσο και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Ζωάνος, μετά την ολοκλήρωση τεχνικής σύσκεψης για το θέμα.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Λιμενικού ταμείου παρουσία μελών του Τοπικού Συμβουλίου Βολισσού αλλά και του πρώην πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Μπελέγρη.

Σύμφωνα με τον κ. Μανδάλα, από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής θα γίνει ότι χρειάζεται για να μην χαθεί το έργο, υπογραμμίζοντας ότι η ευθύνη για την υλοποίηση του είναι της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού, αλλά ο Δήμος Χίου δεν μπορεί να μείνει με… σταυρωμένα χέρια και να περιμένει την απένταξη του.

Παράλληλα όπως ανέφεραν ο αντιδήμαρχος Αμανής και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου και του Λιμενικού ταμείου με εκπροσώπους της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού ενώ στόχος είναι μέχρι τέλος Μάρτιου, που είναι η καταλυτική ημερομηνία, να έχουν γίνει όλες οι ενέργειες έτσι ώστε να μην χαθεί το έργο.

Σχετικά Άρθρα