Αιμοδοσία με τα όλα της στην Μ. Διδύμα

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 02/08/2020 - 17:33

Παρουσία του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, του αν. Αστυνομικού Διευθυντή Γιάννη Αραμπατζή, του Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γιάννη Βουράκη, της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Ελένης Κανταράκη, δεκάδες κάτοικοι της Μέσα Διμύμας, αλλά και των γύρω χωριών, πήραν την Κυριακή μέρος στην 5η κατά σειρά εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, με ψυχή την Νοσηλεύτρια Σμάρω Μπουλατζέρη και… βοηθό την μικρή κόρη της Κωνσταντίνα, που επειδή όλοι κάτι έκαναν και προσέφεραν και εκείνη τους δώριζε… ζωγραφισμένες χαρτοπετσέτες.

Ιδιαίτερη για άλλη μια φορά ήταν η συμμετοχή του Συλλόγου των… Τσοπεράδων, που φυσικά έφτασαν στον χώρο της Αιμοδοσίας, στο Κελί της Χωριοεκκλησιάς με τις μηχανές τους.

Η Ιατρός Αιματολόγος του Νοσοκομείου Ηλέκτρα Δημητρακοπούλου, αναφέρθηκε στην σημασία της προσφοράς αίματος και δήλωσε και εκείνη και οι συνάδελφοι της συγκινημένη, που η Αιμοδοσία έγινε στο χωριό του συναδέλφου τους Γιώργη Καλλέργη, που έφυγε πρόωρα από την ζωή και οι Διδύμες ήταν η ιδιαίτερη του πατρίδα.

Η Προϊσταμένη της Αιμοδοσίας Άννα Σωτηρίου, αφού σημείωσε ότι οι ανάγκες αίματος παραμένουν αυξημένες, αναφέρθηκε στις επόμενες Αιμοδοσίες της καλοκαιρινής περιόδου για τις οποίες θα υπάρξουν επιμέρους ανακοινώσεις.

i_aimodosia_afora_oloys_mas

Σχετικά Άρθρα