Χίος, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση των ναυτικών

Σάβ, 15/02/2020 - 10:28

 Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την  Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου η  γενική συνέλευση των συνταξιούχων Ναυτικών σύμφωνα με όσα δήλωσε  ο Πρόεδρος τους Στέλιος Κουμπιάς.

Παράλληλα ο κ. Κουμπιάς απεύθυνε έκκληση στους βουλευτές  να...βοηθήσουν στην επικοινωνία με τον ΕΦΚΑ, καθώς όπως κατήγγειλε δεν απαντούν στα τηλεφώνα προκειμένου οι συνταξιούχοι να  επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και την πορεία των αιτημάτων τους.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 24/02/2020 - 06:45

Ο χάρος βγήκε παγανιά τις τελευταίες μέρες στα Θυμιανά και άρχισε να παίρνει συγχωριανούς… Έτσι χτες το πρωί ήρθε η σειρά του Παντελή Σωτηρίου στα 91 χρόνια του που αντιμετώπιζε αρκετά κινητικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό…

   Ενας Παντελής που πρόσφερε πολλά στο χωριό  από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκε και υπηρέτησε σε πολλά τέτοια μετερίζια…

   Διετέλεσε εκλεγμένος Πρόεδρος της πάλαι ποτέ Κοινότητας Θυμιανών για δύο τετραετίες (1986-1990 και 1990-1994) και μάλιστα επιτελώντας ουσιαστικό και σημαντικό έργο. Με πολύ μεγάλη αγάπη και με συνεχή εγρήγορση και πολλά τρεξίματα αλλά και με εντιμότητα.

   Επί πολλά χρόνια διατηρούσε παντοπωλείο στο Καρούλι, ήταν ο φύλακας άγγελος του μοναστηριού των Αγίων Αναργύρων και του ξωκλησιού του Προφήτη Ηλία αλλά και του ομώνυμου δασικού πυρήνα,  ενώ υπηρέτησε και ως επίτροπος επί πολλά χρόνια την εκκλησία του Αγίου Ευστρατίου.

   Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα είχε ως  πρώτιστο καθήκον την προσφορά στο χωριό, στο οποίο επιτέλεσε έργο, και στους συγχωριανούς του και γι αυτό και η μνήμη του θα γραφτεί στην ιστορία.

   Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον Άγιο Ευστράτιο.  

Δ. Φρεζούλης