Ανοίγουν προσωρινά στην κυκλοφορία οι Φ. Πασπάτη και Ψυχάρη

Μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 07/04/2022 - 12:13

Μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή θα δοθούν στην κυκλοφορία τα τμήματα των οδών Φ. Πασπάτη και Ψυχάρη, που παραμένουν κλειστά όλο αυτό το διάστημα, λόγω των έργων που εκτελούνται στην περιοχή για την κατασκευή του αντιπλημμυρικού και έχουν σταματήσει στα πλαίσια των ερευνών αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Όπως είπε στο Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Γιάννης Ξενάκης, χθες ενημερώθηκε ότι στο τμήμα της Ψυχάρη - Τσελεπή το Τοπικό Συμβούλιο Αρχαιοτήτων εξέτασε τα ευρήματα που υπήρξαν εκεί και μέχρι τη Δευτέρα εκτιμάται ότι στο συγκεκριμένο σημείο η Εφορία Αρχαιοτήτων θα έχει ολοκληρώσει την παρέμβασή της.

Σύμφωνα με τον κύριο Ξενάκη, υπό το ενδεχόμενο με τη συνέχιση των εργασιών για το αντιπλημμυρικό που απαιτούν εργασίες σε βάθος, να βρεθούν κι άλλα ευρήματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, στην παρούσα φάση θα κλείσουν προσωρινά το άνοιγμα στην Ψυχάρη για περνούν οχήματα και πεζοί.

Το ίδιο θα κάνουν και στο τμήμα της Φιλίππου Πασπάτη, για ένα  15νθημερο, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν -εν’ όψει Πάσχα- και τα καταστήματα.

Οι εργασίες θα επανεκκινήσουν, μετά τη νέα εβδομάδα, από την Πασπάτη με κατεύθυνση την Απλωταριά και στη συνέχεια θα ανοίξει ξανά το «μέτωπο» της Ψυχάρη.

dinontai_prosorina_stin_kykloforia_oi_odoi_f._paspati_psyhari

Σχετικά Άρθρα