Αντιδράσεις από το Εργατικό Κέντρο για το κλείσιμο της Εθνικής στη Φάρκαινα

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 04/01/2021 - 14:24

Συνεχίζει τις διαμαρτυρίες του προς την Περιφερειακή Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Φάρκαινας, το Εργατικό Κέντρο Χίο, με τον πρόεδρο του Κώστα Λίνα να τονίζει ότι «θα συνεχίσουμε τις πιέσεις».

Σύμφωνα με τον κ.Λίνα η απάντηση που λαμβάνει είναι ότι «πρόκειται για μια απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας».

«Ενημερώσαμε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τόσο στους εργαζόμενους όσο και τους πολίτες που ταλαιπωρούνται και συνωστίζονται σε ένα χώρο, αλλά δεν πήραμε κάποια απάντηση», τόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Χίου.

O ίδιος τώρα έστειλε στην Διοίκηση της ΕΤΕ την παρακάτω επιστολή: 

Με την παρούσα επιστολή ζητάμε την στήριξη και την αρωγή σας στον αγώνα που διεξάγουμε σαν Εργατικό Κέντρο Χίου σχετικά με την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημά της στην περιοχή της Φάρκαινας καθώς επίσης και στην μη παύση λειτουργίας άλλου υποκαταστήματος οποιασδήποτε τράπεζας στο νησί μας.

  • Τέτοιου είδους αποφάσεις έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων του νησιού μας και ειδικά αυτών που έρχονται από τα χωριά και την περιφέρεια.
  • Αυξάνουν την ανεργία στο νησί μας σε μια περίοδο που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι δυστυχώς πρωταθλήτρια σε ποσοστό ανεργίας που ξεπερνά το 10%.
  • Εν μέσω πανδημίας δημιουργούν τεράστιες ουρές, αγανάκτηση, ταλαιπωρία, κακή εξυπηρέτηση, έκθεση σε έντονα καιρικά φαινόμενα, μη πρόσβαση ΑΜΕΑ κτλ.

Ζητάμε την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην περιοχή της Φάρκαινας και σας καλούμε να σταθείτε κοντά μας στον αγώνα αυτό όπως επίσης να λάβετε σχετικές πρωτοβουλίες που θα εξαλείψουν αυτή τη λαίλαπα.

 

Για το ΕΚΧ

       Ο Πρόεδρος                                                                                  Ο Γ. Γραμματέας

 

 

Κωνσταντίνος Λίνας                                                                       Δημήτριος Κουτελάκης

 

tha_synehisoyme_tis_pieseis_gia_to_ypokatastima_tis_ethnikis_trapezas_stin_farkaina

Σχετικά Άρθρα