Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Απαγορεύεται και η κολύμβηση!

Πρόστιμο 150 ευρώ από το Λιμεναρχείο για χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής αλλά και για ερασιτεχνική και υποβρύχια αλιεία
Πέμ, 02/04/2020 - 13:23

Το Λιμεναρχείο Χίου με ανακοίνωσή του μας υπενθυμίζει σε εκτέλεση σχετικής διαταγής του Αρχηγείου Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. στο πλαίσιο των μέτρων του περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 απαγορεύονται δραστηριότητες όπως λήψη θαλάσσιου λουτρού, χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής, η ερασιτεχνική και υποβρύχια αλιεία.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω, το Κ.Λ. Χίου θα προβαίνει στην επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, διοικητικό πρόστιμο (150€ ), χωρίς να θίγονται τυχόν προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 29/05/2020 - 06:21
Γιώργης Ζώας

Ο Γιώργος Ζώας είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Χίου, που προέκυψε μετά τις εκλογές της Ένωσης στις 22 Μαϊου. 

Στις άλλες θέσεις του Δ.Σ. εξελέγησαν οι: Κωνσταντίνος Κοτσάνης, αντιπρόεδρος, Σουλτάνα Δούρα, γενική γραμματέας, Νικόλαος Κολλιάρος, ταμίας και μέλη οι Εμμανουήλ Μιμίδης, Κωνσταντίνος Βασιλάκης και Κωνσταντίνος Τρικύλας.

Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία εξελέγησαν οι Κωνσταντίνος Κοτσάνης και Γιώργος Ζώας και για το νομαρχιακό τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ οι Ματθαίος Χρυσούλης και Νικόλαος Κολλιάρος.