
Πέμ, 24/07/2025 - 13:15

2.500 ευρώ θα δοθούν σε εργολάβο για να γίνουν οι χορτοκοπές - καθαρισμοί στο οικόπεδο που φιλοξενεί και το πάρκινγκ του ΕΥΟΔΟΥ, ιδιοκτησία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
Μετά τις καθιερωμένες - κατ' έτος- καταγγελίες πολιτών για τους κινδύνους που ελλοχεύουν λόγω της κατάστασης "ζούγκλας" που υπάρχει στο συγκεκριμένο χώρο, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, γνωστοποίησε σήμερα ότι την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ανάθεση του έργου.
Ο ίδιος θύμισε ότι το πάρκινγκ έχει παραχωρηθεί στο δήμο, σημειώνοντας ότι θα μπορούσε ο δήμος να προβαίνει ετησίως στους αναγκαίους καθαρισμούς.
Σημειώνεται ότι πέρσι που είχαν γίνει περισσότερες εργασίες στο χώρο, η περιφέρεια είχε διαθέσει 5.500 ευρώ.