Δευ, 06/11/2023 - 14:20

Από την οδό Αμάντου ξεκίνησαν σήμερα από το Δήμο Χίου οι εργασίες σε δρόμους του εμπορικού κέντρου στο πλαίσιο του προγράμματος Open Mall.
Σε πρώτη φάση ξηλώνονται άσφαλτος και τσιμέντα ώστε να δημιουργηθούν νέα πεζοδρόμια τα οποία θα είναι σχεδόν στο ίδιο ύψος με το δρόμο (κατά 5 εκατοστά ψηλότερα). Θα κατασκευαστούν από πέτρινους κυβόλιθους και χυτό βοτσαλωτό.
Όπως είπε στην «Αλήθεια» ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Γιάννης Ξενάκης στο συγκεκριμένο δρόμο θα απαγορευτεί η στάθμευση οχημάτων.
Ανάλογες εργασίες στα πλαίσια της συγκεκριμένης παρέμβασης θα γίνουν επίσης στις οδούς: Αφών Ράλλη, Βουπάλου, 11ης Νοεμβρίου, Δημογεροντίας, Δαμαλά, Σκαναβή, Γορδάτου, Ε. Αργέντη, Τσελεπή, Τσελεπίδου, Ψυχάρη Σκυλίτση, Αμάντου και Δ. Πρώιου.








































