Χίος, Δευτέρα 6 Ιουλίου

Άριστα στο Γηροκομείο για τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό

Τηρούνται κατά γράμμα οι εντολές του ΕΟΔΥ, ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, Δ. Παπαληός
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 14/04/2020 - 16:09

Τα εύσημα στο Γηροκομείο Χίου, στη Διοίκηση, τον Πρόεδρό του, Δημήτρη Σαρρή και το προσωπικό, απέδωσε σήμερα ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, Δημήτρης Παπαληός, αναφορικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας των ηλικιωμένων τροφίμων του.

“Τα πάντα είναι σε βαθμό αριστείας”, σημείωσε ο κος Παπαληός, τονίζοντας ότι τηρούνται κατά γράμμα τα όσα προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ στις συγκεκριμένες μονάδες που είναι υψηλού κινδύνου, περιορίζοντας τις επαφές με εξωτερικούς παράγοντες και τηρώντας τα μέτρα υγιεινής, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοϊού.

Ο Ιατρικός Σύλλογος, όπως είπε, έχει υιοθετήσει το Γηροκομείο Χίου, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες δωρεάν στους τρόφιμους του ιδρύματος.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/07/2020 - 11:34

Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 19χρονος από την ακτή του Ελεφαντοστού άγρια χτυπημένος στο στήθος και στην κοιλιά με μαχαίρι από Αφγανό. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο Αφρικανοί από το Κονγκό και την Ακτή του Ελεφαντοστού 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ενώ ένας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι

Όλα ξεκίνησαν στις 2 περίπου μετά τα μεσάνυχτα με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού. Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκα με τα παραπάνω αποτελέσματα.

Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.

 

Αναδημοσμίευση από stonisi.gr