Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Αθλητική διοργάνωση αγάπης

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 25/11/2019 - 17:54

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου διοργανώνει σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου το FINAL FOUR της αγάπης. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/11 στις 6.30 μ.μ. όπου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός και το ακολούθως το Σάββατο 30/11 στις 6.30 μ.μ. ο τελικός στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Χίου με  είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα Λόγια για το Σύλλογο Αυτισμού Χίου:

Ο Σύλλογος Αυτισμού Χίου είναι μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία με σκοπό τη βελτίωση της εκπαίδευσης και διαβίωσης των Ατόμων με Αυτισμό στη Χίο και στο Βόρειο Αιγαίο.

Στόχος του είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας όσον αφορά τα άτομα με αυτισμό. Προσπαθεί να το πετύχει μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων που άπτονται των ενδιαφερόντων όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού ομάδων και ατόμων όπως: αθλητικές δράσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις εικαστικών, ενημερωτικές ημερίδες και ομιλίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, διανομή έντυπου υλικού κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 21/01/2020 - 14:58

Tο ευρωπαϊκό πρόγραμμα  MELTEMI συνεχίζει τις σημαντικές δράσεις του, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας της Χίου σχετικά με τα θαλάσσια απορρίμματα, με δυο εκδηλώσεις το πρωί της Τρίτης στο Επιμελητήριο και στην «Πυξίδα» αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ΜΕΛΤΕΜΙ βασίζεται στην δημιουργία διακρατικών δικτύων μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας, Αλβανίας και Κύπρου με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ικανότητας των εμπλεκόμενων τοπικών αρχών και των παράκτιων κοινωνιών όλων των ηλικιών, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών στο θαλάσσιο περιβάλλον.